ceyhunun_annesi 6 ay 23 günlük oğlum 8 de kalktı Uyku 11.30 da uyudu 13.45 50 gibi geri uyandı ama suan yine uyumak istiyo uyutmalimiyim. Ilk defa doğdu doğalı bu kadar uyudu şaşkınım
ceyhunun_annesi ceyhunun_annesi bilenler beni bi aydınlatabilir mı uyusa akşam zorlanirniyiz zaten çok zor uyudu
ceyhunun_annesi Havvakck şimdilik yok ateşi ama uyku hali var işte geri uyumak istiyo dediğim gibi ilk kez bu kadar uyudu hayretler içindeyim en fazla 35 40 dk uyurdu
ceyhunun_annesi Deletedmom_21 uyutuyum demi ne biliyim akşam da uyumazsa diye soruyum dedim şaşkınım ilk kez bu kadar uzun uyudu öğlen uykusunu tekrar uyumak isteyince de bilemedim
Havvakck ceyhunun_annesi anladım canım belki de uykusunu alamadı ama bu uyku hali devam ederse doktoruna danış
Deletedmom_21 ceyhunun_annesi 2 saat 15 dk uyumuş normal canım simdi uyutursan yine 2 saat uyusun 2 saatten fazla durdurma kaldir gerekirse aksam 8 gibi 9 gibi geri yatır surekli ayni saatte yatırmaya calis ki rutin olussun
ceyhunun_annesi Havvakck anladım canım çok teşekkür ederim ben yine kontrollü oluyum ateşi falan çıkarmı diye
ceyhunun_annesi Deletedmom_21 çok teşekkür ederim uyutuyum deneyim söylediklerini insaalah düzeni olur en fazla 30 40 dk uyuyan bi bebek hayret ettim
Deletedmom_21 ceyhunun_annesi gece uykusunu iyi alamadiysa canım ondan dolayo birde bebekler gunu gununu tutmaz bi bakarsin hic uyumak isteme bi bakarsin surekli uyumak ister