Nupeldaheja13 İki buçuk aylım bebeğim balgamı var sökemiyor çok sıkıntı yaşıyor ne yapmam gerek kızlar 🙏
bitterdelisi244 Nupeldaheja13 doktora gittiğimizde doktor 2 yaşından küçüklere surup önermedıgını söyledi birde zaten bebekler balgamı dıskı yoluyla yada kusarak atarmış.. ben zeytınyag sarmısak yaptım yağını ayağının altına sürdüm uc gunde gecti gerçekten dıskı yoluyla çıktı.. deneyin bir insallah faydası olur
PINAR911 Nupeldaheja13 bizimkiside 2 aylık biz emzirme öncesi burnuna 1 rer damla fizyon suyu yada deniz suyu damlatıyorum emzirmeden sonra yarım saat içinde sırtını ovalarken 3 /4 kez çıkarıyor kendilinden. O kadar rahatlıyorlarki çıkınca balgam kendi mayışıp uyuyor.
Nupeldaheja13 bitterdelisi244 çok teşekkür ederim inşallah yapacağım bu gece ayaklarına sürüp yatırıcam sabaha kadar kalsın 🙏
Guley Canım bizde 15 gün önce öyleydi çok şükür ciğere inmedi 1 saate bir burnunu temizledim aspiratörle baş ucuna yarım soğanın üstüne karanfil batırdım gece uyurken 3 4 günde atlattık çok şükür
Nupeldaheja13 Guley burnunu temizliyoruz şırıngayla sıkıp aspiratörlede ama fayda etmiyor burundan sıkıntı yok balgam oldu dün geçen öksürmekten bitti çıkaramıyor kusmuyorda istiyorum çıkarsın ne yapılanı bilmiyorum
bitterdelisi244 Nupeldaheja13 bız 1 ay öksürdük ya hıcbırsey fayda etmedi en son bunu denedim cok sukur gecırdı . Sizdende guzel haber duyarız ınsallah ınsan cok üzülüyor cunku :(
bitterdelisi244 Nupeldaheja13 4 5 tane sarımsağı guzelce edıyorsun.. üstünü gecıcek kadar saf zeytınyag sürüyorsun. Agzı kapalı beklıcek.. gece yağını ayağının altına sürüyorsun ve pamuk corap gıydırıyorsun. Lütfen yap bunu bak gerçekten gecıcek uc gun kullan o yağı dolapda dursun ama dışarda kotu olur