Samilknur41 Bu son günlerde biri 2.5 yasindaki kizina tecavüz edip öldürüyor digeri 3 aylik bebeğini öldüresiciye dövüyor bi annede 1 aylık bebegini sobada yakarak öldürüyor Allahım ne günlere geldik nasil vicdan ya
Balkupum2505 Samilknur41 bende ayniyim kime guvenicez napicaz nereye gidiyo bu dünya ülke bilmiyorum 2 gündür gözümu kapatsam gozumun önune geliyo 😢
Minikkurbagam Samilknur41 sobada mı yakmış aman allahım daha neler duyucaz ne oldu bu insanlara böyle 😔 bazen diyorum bu dünyaya bu salgının gelmesinin bi nedeni var işte 😭
Samilknur41 Minikkurbagam Valla dun mu ne olmus bide bunu bir anne yapiyor ben cocugumu kucagimda tutarken bile temkinliyim nasil kiyiyorlar evlat ya . bazıları gercekten haketmiyor anneliği
ballilokmaninannesi @Minikkurbagam @Samilknur41 evet önce bıçaklıyor sonra sobada yakıyor bunları yaptıktan sonrada gidip komşularına ben çocuğu öldürdüm diyor.cehennem iyi ki var bu bebeklerin çocukların iki elleri yakalarını hiç bırakmasın inşallah
Samilknur41 ballilokmaninannesi amin insallah ya cocugun sucu ne bicaklamak ne ya nasil kiyabiliyorlar su guzelliklere anlam veremiyorum .
ballilokmaninannesi @Samilknur41 bilemiyorum aklım almıyor gerçekten.bazılarıda lohusa deprosyunana girmiş cinnet geçirmiş olabilir diyor bunun arkasına sığınmaz inşallah anası.ne olursa olsun bunun adı katil olmak evladının katili hemde hiçbir bahanesi olamaz.
Samilknur41 ballilokmaninannesi Bunu bircok anne yasiyor o zaman her anne öldürmeye hakki olsun . bende aylarca uykusuz kaldim yeri geldi yemek yiyemedim sinir kirizleri gecirdim ama hicbir zaman ogluma dokunmadim dokunamam her ne olursa olsun kiyilmaz yani .
ballilokmaninannesi @Samilknur41 aynen öyle bende böyle yazanları görünce kendi kendime soylendim bizde yaşadık uykusuz kaldık yeri geldi ağladık yeri geldi zırladık kimi zaman sinirlendik dayanacak güç bile bulamadık bazen ama Allah korusun değil öldürmek en ufak bir zarar vermek geçmedi içimizden diye.bir aylık bir melek o ya ne bu kadar cani kılabilir bir anneyi anlayamıyorum.o bebeği bıçaklama anı hayalen gözüme geliyor kanım donuyor resmen
Samilknur41 ballilokmaninannesi Hayali bile maf ediyor gercekten biz burda kilina zarar gelmesin isterken . O kadar anne olmak icin cabalayanlar varken bu vicdan yoksunlarinin yaptiklarina bak