eylulmin Merhabalar. Kızım 18 aylık. Dünden beri kaka yapabilmek için kendini zorluyor ama yapamıyor. Evde yapılacak doğal bir yöntem var mı bildiğiniz? Yoksa hemen doktora mı götürmeliyim? Fikir verirseniz sevinirim.
Mehriban27 eylulmin dün gece gün kurusu kaysiyi suya koydum sabah verdim biraz içmiş gibi oldu ama biraz daha içmesi gerekiyor öğleden sonrada rezene mi versem diyorum
SinyorinA eylulmin merhaba benim oglum 20 aylik biz uzun zaman kaka problemi yasadik ve düzenli olarak Dulcosoft kullaniyoruz eger probleminiz devam ederse bi doktorunuza danisin zararsiz bi ilac ve cok iyi geliyor
Oblomovv eylulmin kuru kayısı yedirin ve kefir içirin bağırsaklarını düzenlemek için. Eğer hala yapmıyorsa doktora sorun şurup verecektir. Bir de bol su
Mehriban27 Merhaba sevgili anne benimde kizim 2 gündür böyle ikinip ikinip kaka yapamiyor bende bir post acacaktim sizinki ile karşilartim ne tesadüfki benim kizimdaa 18 aylik
eylulmin Mehriban27 aynen büyük tesadüf ☺️ Ben de yapayım kayısı suyunu. Hiç böyle bi sorunu olmamıştı kızımın. Ne yapacağımı bilemedim. Rezene de içirilebiliyor mu?
eylulmin SinyorinA kızım ilk defa böyle bir sorunla karşılaştı, daha önce hiç kabız olmamıştı. Kayısı suyu yazmışlar, onu bi deneyeceğim. Eğer yine yapmazsa doktora götüreceğim.
eylulmin Oblomovv kayısıyı kesinlikle deneyeceğim. Kefir vermiştim daha önce ama pek sevmemişti. Yine denerim ama. Geçmezse mecbur doktor yolu gözüküyor.
Mehriban27 eylulmin bizdede hiç oyle oylamamişti ikizler kardeşi normal her gün bir kere yapiyor yendiği bir seydenmi desem bilemiyorum annem dedi rezene cayi da iyi gelebilir diye bende bilmiyorum ben sadece kayisiyi biliyorum
Nil28 eylulmin inciri kaynatıp blender geçirip kaşıkla mama gibi yedirmeye çalışın benim kızımda çok oluyordu şimdi şükür olmuyoruz.sabahları her gün robot tan geçtiğim cevizi yediriyorum onun da faydası var galiba deneyin sizde
eylulmin Mehriban27 kayısıyı kaynatıp suyunu içirdim biraz. Çok ağlayarak da olsa yaptı kakasını. Biraz da zeytin yağı içirdim. Sık sık su verdim. İşe yaradı sanırım. Eğer geçmezse arkadaşların yazdığı gibi armut ve incir de vereceğim bu akşam.