kucukprensinannesi Bimin altın sütünü kullanıyorum maya olarakta probiyotik maya kullanıyorum bimde satılan ama mesela dün gece 1de mayaladım koydum hala süt kıvamında neden olabilir?
esraeerdogann kucukprensinannesi ortam soğuk olabilir mi ☺️ Serin gelmiş olabilir o yüzden tutmamış olabilir
tazeaane kucukprensinannesi ayy bende 3 gündür yoğurt mayalamaya çalışıyorum 🤦♀️ AOÇ süt aldım evdeki hazır yoğurttaan mayalayım dedim olmadı. En sonunda fırında mayalayım da şimdi dolapta ağzı açık sanırım biraz iyi tuttu 🤦♀️ ama yine taş gibi değil. Güzel mayalayanlar banada söylesin yöntemlerini 😅
kucukprensinannesi anayimbenn açmadım daha kapalı hala bakmak için açtım ama herkes 6 8 saat mayalıyor diyor
esraeerdogann kucukprensinannesi olsun daha sıcak biryere alın eğer mayası falan az değilse tutacaktır
kucukprensinannesi esraeerdogann öyle yaptım zaten probiyotik maya olduğu için mayasından yana sıkıntı yok
selinkp kucukprensinannesi bugün bende ilk defa mayaladım günlük süt ve market yoğrudu ile 4 saatte olur diyorlardı ama ben taa akşam mı açsam acaba bilemedim ki
tazeaane selinkp canım ben fırını ısıttıım biraz öyle koydum. 6-6.5 saat fırında beklettim. Sonra ağzı açık şekilde dolaba koydum
Nilya88 kucukprensinannesi mayalanmistir sıkı sarın bı dahakine üşümüş olabilir dolaba kaldırın bı gün beklesn katılaşır benimki de öyle oluyor ya da sütü soğuk mayalamista olabilirsin 8 9 saat mayalanma için uygundur
kucukprensinannesi Nilya88 Toz maya olunca ekşimiyor daha önce benmari usulü ısıtıp mayalamıştım ordan biliyorum
Yucuhal kucukprensinannesi aynı şey bende de oldu. Sütaşla yapmıştım. Paket maya kullandım toz. 7 saatte mayalanmadı. Kayınvalidem önce oda sıcaklığıma getirdi. Sonra mayalama için fırına koyduk. Yeni olmaya başladı. Üşümüş dedi
kucukprensinannesi Yucuhal ben bi kez tutmayınca benmari usulü ısıtmıştım tuttu bundada sıcakta beklettim yine tuttu