Pinar3529 Hiç iştahı yok 1 yaşında kardeşi var ama ben sürekli onunla uğraşıyom belki yer diye bişeyler yapmaya çalışıyorum bu durumda olan anneler neler yaptınız canm çok sıkıldı boyuda geride kaldı kardeşiyle nerdeyse aynı boyda kiloda balık yağını içmiyor zorla verincede iki lokma yediğinide kusuyo hünnap keçi boynuzu özü bir ara içti şimdi onuda içmiyor ve sürekli hasta doktora götürcem ama doktor iyileşince getir bağışıklık değerleri yanlış çıkar dedi bende oyüzden hala götüremedim ne olur bildiğiniz birşeyler yöntemler varsa yardımcı olun
Slyshn Pinar3529 yemek aralarını uzatın benim ilk çocugum iştahsızdı bir iki kaşık çorba içer onla doyardı sonra doymadı diye başka birşey yapardım hepsinden bir kaşık bir kaşık iştahı kapanırdı hiç keyifle yemezdi birgün eşim dedi bırak acıksın iyice acıktırıp yemek yedirdik ara öğünde vermedik iştahla yemek yedi o günden sonra düzeldi yemek yemesi ama boyu iyiydi benimki kilo olarak çok düşüktü. O balık yağları hiç bir işe yaramadı bizde. Demiri düşükse o da iştahsızlık yapıyor olabilir.
mihrosum Pinar3529 balık yagı ne kullanıyorsunuz bılmıyorum ama ocean karısık meyveli kullanıyorum kızım cok seviyor cunku sekerlu sakız tadında. Birde babybomb al canım gunde 1 kasık ver bıde bak ben sana yemek duzenımız yazaym Sabah kahvaltı yumurta salatalık zeytın yer ekmek vermem Sonra 1 muz yada biraz kuruyemıs Uyur uyanır 1 tabak corba (sebze yemedıgı ıcın kıymalı sebzencorbsı yaparım) Aksama kadar bıse vermem ki aciksın.eger corba dan sonra bıse yerse aksam yemek yemez
Pinar3529 Slyshn bu şekilde de deneyim cnm çok sağol demşride büyük ihtimalle Düşük ama kan ilaçlarınıfa içmiyor artık doktora söylicem iğnesi falan varsa onu yapsınlar
Slyshn Pinar3529 bir de kuru üzüm, ceviz, badem bunlar kilo aldırıyor görebileceği yere tabakta koyun eger yiyebiliyorsa gidip gelip yesin kalorisi yüksek kuruyemişlerin. Şehriyeli çorbalar da kilo aldırıyor tavuk sulu falan cnm aklında bulunsun.
Pinar3529 mihrosum Ocean limonlu aldı. Cnm ama yok geri tükürüyo kusuyo diğer dediğiniz balık yağı nasıl kokusuz mu onuda deneyim
mihrosum Pinar3529 kızımda cok ıstahsız bir cocuktu.ocean ve babybomb kullanıyoruz hala da kullanıyorum
Pinar3529 mihrosum Ben limonlısunu almıştım üstünde kral Şakir var ama balık kokuyordu yinede bi kişi daha karışık meyveli önermiş bende alayım inşallah içer peki dizinde iştahsız mıydı balık yağından sonra iştahı açıldı mı
mihrosum Pinar3529 babybomb gunde 1ntattlı kasıgı. Bagısıklık guclendırıcı pekmez. Canım normal pekmez degıl ama ıcınde yok yok o yuzden ıstah acıyor. Ocean ve babybomb asla eksik etmem olmazsa olmazımız.
mihrosum Pinar3529 ilk zamanlar kızım ıcmek istemiyordu 2 cc sırıngayla agzına sıkıyordum sonra alıstı 😂