Eylulcan Oglum 11 aylık doktor demirinin sınırın cok az altında olduğunu söyledi ve sideferi sabah 20 damla aksam 20 damla kullan dedı bebegım 11 kilo cok fazla değil mi😱😱
Biricik01 Eylulcan Sideferin içeriği temiz ,doktorunuzun dediği miktarda verin birşey olmaz , sınırın altında olduğu için bu miktarı söylemiştir
-erCansu- Eylulcan onlar tedavi edici değil takviye edici olduğu için okdr çok demiştir Ferro sanol ferrum gibi ilaç kullansanız daha az verirdiniz
Gunesay Eylulcan bir arkadaşımın bebeği de demir eksikliği tedavisi gördü. Doktor kaç damla demişse kesinlikle kullanın ki kısa sürede toparlasın.
ilkgozagrimmm Bizim alt sınırın da altında çıktı. Ferrum verdi doktor. Her gün 10 damla. Çabuk bitmiyor da. İsterseniz ondan alın. Sidefer pahalı ve çabuk bitiyor. İlk başlarda ondan kullandım
Melisaccskn ilkgozagrimmm banada sağlık ocağı ferrum verdi sağlık ocağında kalmamış oradaki doktor ferrum yazdı kızım 3 aylık tı kabız oldu bide daha küçük verme dediler vermedim şimdi 4 aylık olduk vermem gerekiyor sanırım ama kaç damla vermem gerekiyor hiç kan değerlerine baktırmadım önceden baktırmak gerekir mi acaba
SweetPaw Biricik01 @Eylulcan sideferin içeriği temiz değil ne yazık ki. İçerisinde koruyucu olarak potasyum sorbat ve sodyum benzoat bulunuyor bilginiz olsun
SweetPaw Sevinc24 Bir kaç tane temiz içerikli ürün vardı ama cok uzun süre önce kullanmayı bıraktığımız için çoğunu unuttum bestiron ve nevwit kalmış sadece aklımda🌸
ilkgozagrimmm Melisaccskn İlk başlarda kan değerlerine bakılmıyor zaten. Eczacıya sorun isterseniz ya da doktora. Biz şimdi 10 damla veriyoruz ama eksiklik çıktığı için. 4 ya da 5 damla olması lazım
GiybetReis Eylulcan biz normalde sideferi kilosu kadar veriyoruz ama sınırın altında cıktığı için öyle demiştir. Pekmez felan yedirin sabah kahvaltıda🌸
Melisaccskn ilkgozagrimmm üstüne 10 damla yazmışlar ama bana fazla geldi bende 5 damla veriyim dedim ama rahatsız oldu sanki bugünden beri huysuz sürekli daha önce verdiğimde de aynısı olmuştu sanırım başka Bi damla almalıyım