Esmanurr Anneler bebeğin 4 aylık ama aşırı gazlı olmaya başladı gazdan kıvranıyor önereceğiniz bi gaz ilacı varmı
Ssoysalasli Esmanurr sab simplex ve relactaz kullanıyorum ayrıca geçenlerde gittigimde doktor maflor verdi relactaz i arada bir vermeye başladım artık sab simplex çok iyi tavsiye ederim 🤗🙃
Dideemmsss Metsil damla iyi. Bebeğinizi yüzüstü ystırıp iki üç dk öyle bırakın karnına baskı yaptığı için gaz çıkarmaya başlar en doğal yoldan😊
Esmanurr Dideemmsss hiç iyi gelmedi O bebeğime ya yapıyorum ters çevirip yatırıyorum cıkmıyo gaz masajı yapıyorum olmuyo ilk başlarda bu kadar gazı yoktu ne 3 aydan beri aşırı var yaa
Ssoysalasli Esmanurr bizde çok çektik canım bilirim ama düzenli kullanımda işe yarıyor hâlâ aynıyız deneyerek hangisini işe yaradığını bakarsınız 🙃
Esmanurr Asel_28 evet onuda cok duydum hepsini deniycem inşallah düzelir ya bide 3 aydan sonra düzene giriyordu sözde gaz
Mlkhrn Esmanurr biogaia gaz damlası değildir probiyotik damladır. Gaz damlası ile birlikte kullanılması öneriliyor