Nurklc Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı ama bebeğim emmiyor memeyi ağzın da tutuyor sadece ve uyuyor. Emme refleksi yok ne yapmam gerekır aç kalır diye korkuyorum mamaya başlamak da istemiyorum hemen
Yasemin38 Nurklc sıkk sık ver sen memeni canım anca daha memeyi çeker durur çeker durur. Topuğunu , burnunu sık hafif uyanmasını sağla. Sütünü sağıp kaşıkla şırıngayla falan ver
Haydinn Nurklc çenesinin alt kısmına dokun uyarı ver emecektir sarılık çok riskli yeni doğanda gün içinde saat başı bile beslesen çok iyi
Nurklc Ardahsyn uyandırıyorum bir kere emiyor tekrar geri gözler kapalı. Sürekli yapıyorum uğraşıyorum ama yok gözleri açık olsa bile emmiyor ağzında duruyor öylece
Minkpndam Doktorunuz bir şey demedi mi benim kızım yoğun bakımda kaldı 4 gün sarılık olmasın diye emme refleksi yoktu alıştırdılar onu biberonda emmiyordu şükür şuan emiyor. Sütünüzü sağın uyandırıın onu şırınga ile deneyin kan şekeri düşer allah korusun
Nurklc Minkpndam Demedi dün taburcu oldum alışır dediler daha yeni dediler bi emiyor duruyor başka yok öyle kuvvetli emmiyor uyuyor aç oldunu düşünüyorum kaşıkla veriyorum sağıyorum birşeyler yapıyorum ama emme refklesi yok. Cumartesi doktora sorucam tekrardan
Ardahsyn Nurklc canım budönmleri herkes geçiriyor senin bu ara bebeğine odaklanıp onu uyandırmam lazım evet doğru çok zor bi dönem ama geçiyor yataklarını kaşı kollarının altını kaşı hatta soy tekrar giydir 😍😍
Minkpndam Nurklc cumartesiyi bekleme başka doktora götür kuzum bebek aç kalamaz saatte bir emmesi lazım senden alırlar bir kaç gün hemen öğretirler hatta orda bile hep ağızdan beslemiyorlar bir öğün biberonla ağızdan bir öğün burundan
MinnakAras Nurklc Canım çenesinin altını gıdıkla tapularını azcık sık burnunu ama bi şekilde emzir sarılık olur Allah korusun yani emmiyorsa sa sağıp enjektörle ver serçe parmağını ağzına koy geldikçe emme refleksi olur alışır inşallah