Merve123m Kızlar bebeğım 26 gunluk fışkırarak kusuyor ama herzaman değil dün 1 kere bugun 1 kere oldu sizce normal mi sadece emzıryorum
yookkdahaneler Merve123m reflüdür canm bize reflü teşhisi konuldu besledikten sonra dik tut bi süre ve yan yatır
Clouds Merve123m fışkırarak kusma önemsenen bir konu doktor değerlendirmeli. Benim bildiğim bazen gaz ile birlikte oluyor yada bebek reflüsü olabiliyor, en kısa zamanda doktora danışınız.
Angel00 Merve123m çok emdiği için gazda varsa oluyor 27 günlük bebeğim çok emdi yatırdım emdiği sütü öylece boşalttı geri aklım çıktı
Merve123m yookkdahaneler ya aynen yam yatıryorum ama kustugunda nefessız kalıyor sankı cok korktum şuan uyumuyorum başında beklıyorum
Hacer26 67 günlük olduk biz, bir kere bizde de oldu 1 aylikken ağzından burnundan süt geldi ustum başım battı, baska olmadi bu kadar şiddetli.Tekrarlarsa git doktora bi de emzirdikten hemen sonra bebegi cok sıkıştırma:) biraz sindirsin
boncukkkk Benim bebeğinde de oldu 1 aylıkken midede aşırı gaz olduğunda böyle yapabilir mis normal dedi benim doktor çok tekrarlarsa getirin demişti geçmiş olsun
Buketpoyraz Fatmaaa22 benim bebegimde 24 günlük gün içinde süt kesiği kusuyor , ama bazen fışkırtarak kusuyor kokusu yok bazen cok hafif koku oluyor gazını falan da çıkarıyorum acaba bizde mi reflüyüz🤦🏻♀️
cydcvk Merve123m reflü yatağı kullanmalısınız yastıkta yada dümdüz yatırıyorsanız normaldir çünkü daha mide kapakçığı gelişmemiştir
zumra342 Merve123m hiç korkmayın benim bebeğimde olduğu kadar bekli hiçbir bebekte olmamıştır fışkırtarak kusma 1 haftalıktan 1 yaşını geçene kadar fışkırtrak hep kustu hep kustu reflüden oluyor dedi doktorumuz evham yapmayın bence
Merve123m zumra342 kusmaya çalışırken nefessız kaldıgı oldu mu bı kaç saniyeligıne yanı bu durum normal mı ya