Kızlar çok zor durumdayım. Öncelikle bebeğim çok zor yemek yiyen bir çocuk 2.5 yaşında ama yumurta,peynir,zeytin vs. Asla yemez. Sabahları birtek papates kızartması yiyordu artık onuda yemiyor. Bundan 20 gün önce havalar daha tam soğumadan akşam duş aldırmıştım o günden sonra bir grip öksürük derken hala iyileşebilmiş değil. Ayağına çorap giydirmek ölüm gibi. Bugün hiçbir şey yemedi kaç tane çorba yaptım tadına bile bakmadı ve uyudu aç karnına. Bundan 1 saat önce uykum kaçtı uyandım iyikide uyanmışım tv izliyordum çocuğum yarın erken uyanır diye tam kalkıp yatıcaktımki bi lıkırdama sesiyle irkildim başta eşim telefonla oynuyor zannettim ama sonra oğlumu kontrol edeyim derken kustuğunu ama kendini yan çeviremediğini farkettim boğulacaktı az kalsın. Hemen hemen kucağıma alıp yan çevirdim kustu yine ve aç hiçbirşey yemedi bugün o yüzden ilaçlarını verememiştim. Çok şükür Allaha şükürler olsunki uykumdan uyanmıştım. Şuan uyuyor ben yemek yapıyorum gece uyanırda yemek ister belki diye. Çok korktum Rabbim hiçkimsenin başına vermesin.
Çocuğu bu şekilde yemek yemeyen anneler ne yapıyorsunuz yedirmek için yardıma ihtiyacım var.