Ataselim Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık. Mama ile besleniyor. Geceleri bazen 2 3 kez kalkıyorum. 2 hafta sonra işe başlayacağım. Tüm gece boyunca ne zaman uyuyacaklar.
nesee Ataselim anca masadan sütten.kesildikten sonra kızım öyle oldu çünkü oğlum 4 ay 7 günlük oturuyoz simdi 😀
Hasret1703 Ataselim benim kızım 9 aylık oldu ne gündüz uyuyor ne gece😔ben genellemeden ziyade her bebeğin farklı olduğunu düşünüyorum. Dilerim sizinki kısa zamanda düzene girer 🤗
Teemo07 Ataselim 8. Aya 5 gün var. Suan oturuyoruz yatakta. Oyun oynuyor.. 1.5 saattir de ayagımda sallıyordum pes ettim. Gece 6 kez uyanıyor mama içmek için.. 3 aydır da böyle. Saat başı hem de.. Çıldırmak üzereyim uykusuzluktan.
Birdunyabircennetannesi Ataselim 5 ay 24 günlükten bildiriyorum. Saatte 2 kez uyanıyoruz. Gece hiç uyumuyor hiç. Dün gece 12 buçukta sırf uyusun artık ağlamasın diye kanguruyla dışarı çıktım uyutmaya gerisini siz düşünün 🤷♀️
Ataselim nesee süt almıyor li zaten mama yiyor hep. Birde geceleri 11de yatıyor. Milletin bebeği nasıl 8de uyuyor hayret ediyorum
nesee Ataselim gece yemesini kesmen lazım işte valla bende kıskanıyorum 8 de yatiriyorum tekrar kalkıyor en geç 11 bucuk 12 de yatiriyorum bi haftadır geceleri 5 6 7 kere uyanıyor
Hasret1703 nesee ayy evet aynı durum bizdeki de 😔11-12 de uyuyor ve 6-7 kez uyanıyor normalde büyüdükçe düzelir diye bekledim ama daha kötü oldu. Ben de çalışıyorum sabah işe gitmek resmen işkence😔Allah kolaylık versin hepimize. En son uyku ilacı vereceğim sanırım.
Ataselim Hasret1703 yaa evet büyük sabır gerek. Bakalım bende 2 hafta sonra uykusuz işe nasıl gidicem
Teemo07 Ataselim hiç bilmiyorum gerçekten. 5 e kadar ayagımda salladım. Ve sonrasında yine 1.5 saatte 1 kalkıp mama içti. 7 bucuk gibi komple uyandı.