Selmaarya Bebeğim 5ay23günlük malum dönüyor bayadır ama bi aydır falan uykuda dönüyor dönüyor ama kafasını koyup tekrar yatmaya devam etmiyor yani bi türlü öğrenemedi onu o yüzden uyanıyor sürekli nasıl yapıcam anlamadım yaşayan var mı ????🙄
melekdag Selmaarya benim bebeğim de o aralar uyku da yüzüstü dönüyor sınra geri dönemediği için ağlayıp uyanıyordu hep dönüp geri dönemiyordu. Bu da bir dönem 2-3 hafta sonra felan geri döndü sonra yüzüstü yatabildi düzeldi.
Mrvsahn Selmaarya Aynısını yaşıyorum bebeğim bı kaç gün sonra 7 aylık olucak iyice hareketlendi yatarken dönüyor ama uyku sersemi kendini tekrar geri ceviremiyor ya da beşik dar geliyor galiba rahat hareket edemiyor gece kaç kere kalkıyorum artk bilmiyorum sağa sola yastk koydum ama bu sefer de donemeyince ağlıyor tam bir çıkmaz 😳😭
ArdicEge Selmaarya ah bu ben😂 4 bucuk 5 aylıkken yüzüstü yatmayı sevdigini ögrendi😂 1 hafta uyuyamadım resmen yüzüstü uyumak istiyor ama dönünce uyanıyordu cogu zaman ben ceviriyorum o dönüp uyanıyordu. Baya belalı bir 1 hafta gecirdik. Çok sükür gecti simdi dönüyor uyuyor. Yani geciyor biraz sabır🙈
Adiyokkitabin Selmaarya evet ya o yatana kadar uyuyamiyorum destek alir düşer diye cok hareketli çoook
Selmaarya ArdicEge evet dönüyor çok iyi kafayı koyup uykuya devam etmeyi bilmiyor yani daha öğrenemedi ya bizim nerdeyse 2hafta oldu böyle bakalım nasıl öğrenecek minnak kızım 😂😂
Selmaarya Adiyokkitabin aynen öyle bizimkide öyle böyle değil çok hareketli maşallah inanın diken üstünde uyuyorum resmen hep uyanığım 😂😂