02aras 20 gunluk oglum var cisini yaparken agliyor surekli kakasini yaparken de bazen agliyor ama cogunlukla cisinde sorun oluyor surekli gazi olusmaya basladi ve sol gogusunde sislik var basina gelen var mi acaba
Merveksr 02aras pipisinin önü kapalı olabilir yada enfeksiyon kapmış olabilir aylık muayenesi var orda pipisine bakacak doktor ona sorabilirsiniz
Mrveysuf 02aras canım başıma gelmedi ama şu göğsünde şişlik var demişsin emziriyorsan göğsünde süt toplamış olabilir o çok kötü agrır hergün bebeşinin göğsünü ovala süt dağılsın
Gurbettebianne 02aras göğsüne masaj yap canın parmaklarınla süt birikmiştir . Biz öyle yapardık hep yumuşat sende
shdemir Merveksr pipisi kapalı sıyrılması gerekiyo olabilir ben oglumu bu yüzden ürolojiye götürdüm 1 dakikalık bir müdahaleyle düzellti doktor hemen düzeldi
02aras shdemir siyirma islemi olduktan sonra cani yanmaya devam ediyor mu peki bakimini nasil yapmaliyiz
Momofaboy 02aras güncelanne var istagramda çocuk doktoru. Göğüse masaj yapmayın zamanla geçer demişti.
Gudigudi 02aras cis kaka konusunu bilmiyorum ama gogsundeki sislige süt dügülmesi deniyormus. Benim oglumun iki gogsu de oyle oldu. Arada bi masaj yapmak geciriyormus. Aklinizda bulunsun.