Miniminimini Bu hafta ne oldu anlamadım 6 ay 8 günlük geceleri surekli kalkıyor mama veriyorum gece kalkınma emdiriyorum altını temizliyorum gündüz bir kere uyudu gözünden resmen uyku akıyor hala ayaktayız ne yapicaz boyle
Haydinn Miniminimini Allah yardımcın olsun bacımmmm benim kız 5 aylık 1 de uyuttum bir kere kalkar gibi oldu emzirdim yattııı darısı başınaaaaaa 😂
Hunili Miniminimini 25 aylık neredeyse 4 aydır geceleri sürekli ayaktayız. Dün akşam 10 da uyudu ve gece 2 de uyandı 5 te ancak geri uyutabildim 🤦🏼♀️ Daha deneyimli anneler nolur şunun bi olur zamanını deyiverin vallahi akıl sağlığımı koruyamıyorum 😔
bebeksibiriyim Miniminimini 7,5 aylık beşik tarrtsa içine girip yatıcam 🤦♀️ayağımlada duvardan iteleyerek sallıcam bayılıcam az kaldı 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Haydinn Miniminimini canım sallayarak uyutmaya çalıştın mı beya z gürültü ile ya da bebek arabasına koyup evin içinde turla benim kin de işe yarıyordu
momboys Miniminimini piş piş müzik actım kucagımda zıplattım ayagımda salladım bakalım suan daldı bende bi 15-20 dk uyuyum😭🥺😭
Miniminimini Haydinn şuan turluyorum hayir uyuyor ama uyanıyor problem yatağa yattıktan sonra uyaniyor
Emineegemen05 Miniminimini benim ki 10 ay 20 gunluk 4 gündür uyumuyi surekli sallanmak istiyo ki sallayarak uyuttugum bi çocuk degil
Selmaarya Hunili benimde kızım 26aylık ama sabaha kadar sallıyoruz bide bebeğim var 5ay23günlük oda aynı sürekli sallanıyor inan her gün neredeyse sıfır uykuyla uyanıyorum 🙄🙄
Mervemre4296 6 ay 21 günlük. 4 aylık olduğundan beri gecem gündüzume karıştı. 20 dakika da bir bağırarak uyanıp etrafı izliyor 😭 Gündüz sıfır uyku. Herkes dişlerden diyor umarım dişler çıktıktan sonra feraha ereriz
Hunili Selmaarya uykusuzluk gerçekten tahammül edemediğim tek şey haline geldi. Birde rahata alıştım, iyice zorladı yani süreç sanki bebekliğine dönmüşüz gibi 🤦🏼♀️