A_y_can34 Arkadaşlar unu nasil bir kavanoza koyuyorsunuz? 😂 Bana 5kg unu alacak mümkünse yukarıdan içi görünen saydam kapaklı beş yıllık deneyimi olan prezantabl bi kavanoz önerisinde bulunur musunuz :)
Momyboygirl A_y_can34 madamcoconun var büyük cam kavanoz çok güzel annem kullanıyor bende alıcam bikaç tane
dontsleppyunhappy A_y_can34 o sizin dediğiniz 5 yıllık turşuluk deneyimi olan. İlgili bölümlerden mezun. Esnek bakliyatlar koymaya uygun. Ekip baharat kavanozlarina uyumlu olan mi. Bende bilmiyorum.
A_y_can34 lanadelmiyav nasıl bir şey buyuk turşu kavanozları gibi mi ben hiç denk gelmedim böyle bişeye💁🏻♀️
Deletedmom5284 A_y_can34 aynen öyle şimdi poşette duruyor bi gidip alamadım 😂 alırsan cam al daha hijyenik temizlemesi kolay plastik ürünler sağlıksız
A_y_can34 Deletedmom5284 Paşabahçe landmark I çoook beğeniyorum ama 5kg almiyomus Viva var o da çok tatlı ://
lanadelmiyav A_y_can34 evleneceğim zaman toplu alışveriş yapmıştım. Ya Trendyol ya Hepsiburada😁 4 yıl oldu, anımsayamadım. Ama yazarsanız arama kısmına çıkar.