Pembekurdela Kızlar çay demleme sırlarınız var mı ben şey duydum. Mesela çay demliyoruz ya bidaha ki sefere tekrar çay Demlemede o çayı bardağa süzüp demliğe koyup Üzerine çay atıp demlenince güzel oluyor diye duydum. Sizce güzel oluyor mu deneyen var mı ?
Doruktugce Pembekurdela hayır hiç duymadım ama çayı demleme den önce çayı demliğe atın soğuk suyla yıkayın sonra üstüne kaynamış çay suyu ekleyin. Üç dakika kadar sonra kapağını kaldırıp havasını alın harika tavşan kanı bir çay olur ayrıca çayın hafif acımsı bir tadı var ya (ki onuda tiryakiler bilir) onuda dibine kadar alırsınız.. 🌺
Deletedmom4440 Pembekurdela demlemeyi boşver lipton bergamot aromalı çay ile kaçak çayı karıştır enfes oluyor 😋
Katun Pembekurdela evet bir karadenizli olarak vereyim sırrı. Demliğin altınada üstünede soğuk su koyuyoruz o aşamada atıyoruz çayı kısık ateşte vakit varsa 1 saat bekliyoruz. DİKKAT TÜP KULLANANLAR DENEMESİN TÜP OLMUŞ 200 TL😁
asell03 Ben kaynatmıyorum suyu çeşmeden akan suyu koyuyorum üzerine de çay atıyorum en az40 dk bekliyorum süper bir çay oluyor geçen de demledim nasıl demledin dediler😇
Metehanbeysmom asell03 40 dakika kaynatıyor musun anlamadım. Bacım eğer 40 dakika ocakta o fokur fokur kaynıyorsa tüp olmuş 220 lira 🥲 Artık çay içmekte lüks oluyor
Doruktugce tubasd zaten öyle olur ama önceden büyük demlikte çay için kaynamış suyun olması lazım demleme yapmak için
Happygirl8 Deletedmom4440 Ben Doğuşun bergamotunu seviyorum 😃 kaçak çay da içemiyorum adından dolayı, yasal bi şey yapmıyomuşum gibi geliyo keyif alamıyorum 💆♀️ başımın ortasına da bi ağrı giriyo demi çok olunca
FatosToprakDeniz Pembekurdela ben çay ismem eşim tiryaki. Yazdan beri defne yaprağı ile suyu kaynatıp demiyoruz. İçen herkes bayılıyor
Yamanikomm Pembekurdela valla benim kayinpederim kahve isletiyor cayi cok guzel ama nasil yapiyor hic bilmiyom😂😂
Deletedmom4440 Happygirl8 kız yasalla ne alakası var 😂 klasik çaydan degisik bi tat geliyor içemiyorum 🤢