ozfun90 Merhabalar ben kızımın kan grubunu bilmiyorum. Doğum yaptığım hastaneye sordum. Söylemediler. nereden nasil öğrenebilirim acaba ? Teşekkürler…
Emir123ali ozfun90 tuhaf canım devlet veya özel hastane olsun söylüyorlar aşı kartında veya hastane çıkış kartlarında yazıyordur
Bebegimm1 ozfun90 saglik ocaginda kayitlidir sistemde. bize kagit vermislerdi hastanede odada direk soyledirlee kan grubunu eşiminkiyle ayni bebegimin ki elimizde dogum yaptiginiza dair belgeler falan varsa orda yazar aslinda iyice bi bakin
FatosToprakDeniz Emir123ali özel hastanede doğum yaptım. İki çocuğumun da aşı kartında yazmiyordu. Rutin kan testi yaptırdığımızda doktor onu da istemiş öyle öğrendik
FatosToprakDeniz ozfun90 bence sırf kan grubu için tahlil yaptırmayın. Herhangi Bi enfeksiyon geçirirse kan alırlar o zaman kan grubu da bakılsın dersiniz. İlerleyen aylarda rutin kontrol için tam kan bakılıyor. O zaman da isteyebilirsiniz
Teemo07 ozfun90 bize dogumdan sonra tahliller için kan alındığında belirli değil yazıyor sistemde demişlerdi. 3.ayı doldurduktan sonra kan testi yaptırabilirsiniz tekrar dediler. Daha yeni yaptırdık. 8.ayda öğrendik kan grubunu.