Merveeslem İyi akşamlar bayanlar benim kızım 9 ay 21 günlük ve ek gıda dışında mama ile besleniyor geceleri 3 bazen 4 kes kalkıyor ve 150 CC mama veriyorum ona rağmen bu şekilde normal mi gece bu kadar kalkması? Acaba maması az geliyor da doymadığı için mi kalkıyor?
Makaron_88 Merveeslem alışkanlık sizinki bnim oğlum 9 ay 7 günlük sadece bir beslenme yapıyorum oda rüya öğünü şeklinde
Verakus7 Merveeslem açlıktan değildir uyanması. Alışkanlık. 11 aylığız tokkende uyanıyor. Hep uyanıyor.
yaas511 Merveeslem mamasını cc olarak azaltın önce sonra yavaş yavaş sondan başlayarak vermeyin hergun bir öğünü sondan vermeyin onun yerine su verin emzik alıyorsa onu ya da sakinleştirp öyle uyutun böyle azalır ama gece beslenmesi 12. Aydan önce kesmeyi önermiyorlar dr lar
Deletedmom5284 Merveeslem evet kilosu iyiymiş canım mamayı bu kadar içmesine gerek yok emzik veya su ile deneyerek bıraktır istersen
Makaron_88 Merveeslem aynn su yada sulu mama şeklinde bırakabilirsin ölçüyü hergün azaltabilirsin 150 veriyorsun 120 sonra daha az şeklinde artık çünki beslenme ihtiyaç duymuyorlar .benim bebeiş erken yattığı için 1 beslenme yapıyorum sonra onuda bırakıcam inş🙏
Deletedmom5284 Merveeslem burda duymuştum bende su ile kesenler varmış 🥰🥰 googledan bak biraz gece beslenmesi nasıl kesilir acaba bende bilmiyorum hiç