EsraAliEfe Bebeğimi sutten kestim gece iki defa inek sütü veriyorum. komşumuzun çiftliği var ondan taze taze alıyorum inekleri ekmek ve buğdayla besliyorlar. Bi arkadaşımda devam sütü ver dedi ne yapayım sizce siz neler veriyorsunuz??
kaansmom EsraAliEfe 1 yaşa kadar emzirebildiğim kadar emzirdim sonra kendisi bıraktı 2 yaşa kadar devam sütü kullandık şuan 23 aylık yeni yeni pınar çocuk devam sütü veriyorum. Taze çiğ süt belki dokunabilir
bikerem EsraAliEfe devam sutu tercih ediyorum,en azindan 2 yasina kadar inek sutu vermeyi düşünmüyorum
Azraadaa EsraAliEfe 2 yaşından önce inek sütü onermiyor uzmanlar canim. Benim kendi annem abimide benide inek sütü ile beklemiş 6 aydan sonra. Bir zararını görmedik. Tabiki siz bilirsiniz. Devam sütünde anne üstündeki vitaminler var o yüzden devam sütü öneriliyor daha çok. İsterseniz doktora danışın en doğrusunu onlar söyler.
EsraAliEfe kaansmom çiğ değil kaynatıp veriyorum 8 gündür bi yan etkisini gormedim fakat endişe icindeyim
EsraAliEfe Azraadaa teşekkür ederim uzmana danisacam galiba bu devirde anne olmak çok zor her kafadan bi ses çıkıyor insan ne yapacagini bilmiyor bnmde annem 6.aydan sonra inek sütüyle beslemiş bizi😊