Birmelekannesi5054 Kızımın daha hiç dişi çıkmadı 10ay 14 günlük üstte baya dolu dolu çıkacak gibi bembeyaz alttanda direklenmis ama hala çıkartamadım.
Zehraasya Birmelekannesi5054 endkse6edeck bir durum yok yigenmerim heo 1 yasndan snra cikardi mesela kizimda 7 aylıkken yani her cocuk farklıdır oes oese cikacamtr sennkilerde
FAYK Doktora sormuştuk bizim oğlanında 4dişi var geç mi kaldı diye 18ayda bile hiç diş çıkarmaması normal dedi rahat olun ☺️
Birmelekannesi5054 FAYK maşallah iyi bari korkuyordum bende katı gıda falan tuketiyor damaklari dis gibi oldu
Birmelekannesi5054 tineanigra ben 6 aylıkken çıkarmışım da kızıma aileler sürekli geç kaldı diyorlar o yüzden kafama taktım biraz
lazannesi Birmelekannesi5054 canım oğlum ilk dislerini 13 aylikken çıkardı bir ayda 3 tane cikardi. 15. Ayda 3 tane daha cikardi 17. Ayda 2 tane çıkardı böyle toplu toplu çıkarıyor 😂
Sonsuzmutluluk Birmelekannesi5054 Instagram’da bir doktora sormuşlar 14 atlkk bebeğim dişi çıkmadı endişelenmelmiyim diye doktorda bebekleri rahat bırakın hiç etrafınızda dişsiz insan gördünüzmü diye. üzülmeyin Elbet çıkar d vitaminini düzenli olarak verin