Aselduru123 Kızlar 3 ay 20 günlük kızın yüzüstü durmak istemiyor asla hiçbi koşulda yüzüstü yatıramıyorım kol kasları nasıl gelişecek fikrinize ihtiyacım var nasıl durdururum🙈
Burcinmiray Aselduru123 canım her gün azar azar yüz üstü yatır zorlama durmak istemiyorsa. Ama her gün dene örneğin 5 dakika ile başla alıştıkça dakikayı çoğalt öyle öyle alışıyor. Önüne sevdiği oyuncağı koy görebileceği yere ilgisini çekmeye çalış
Findikzadem Aselduru123 oğlumda durmuyordu hemen agliyrdu göğsünün altına battaniyesini katlayıp koymaya başladım artık daha uzun durup başını kaldırıp etrafa bakıyor konuyla alakasız ama 11 ağustos doğumlu mu
Dorukcummmm Aselduru123 siz yatın ve kendi göğsünüze alın yani çocuğa zemin siz olun. Benim oğlum da yere kanepeye falan koyunca yüz üstü durmuyor ama kendi üstümüze alınca duruyor kafasını da kaldırıyor çok şükür
DerinTuana Hiç canınızı sıkmayın benımkı de hiç durmuyordu simdi en sevdigi oldu.Kısa kısa alıstırma yapın ama cokta zormalamayın.Önüne oyuncaklarını koyun.
Mom4565 Aselduru123 bebek aynalari var alin karsisina koyun coj sevecektir onun sayesinde daha uzun yuzustu kalcakti
Hacerust Aselduru123 doktora gidin tahlil yaptirin benim kızımda sürünme geçilmesi oldu B12 seviyesi çok düşük çıktı be sgun iğne verdi şimdi sürünüyor ama tembel ağlıyor üç dört gidiyor baktı ki istediğini alamadi ağlıyor bana getir ver onu diye 😡
tenceretavakuskana Aselduru123 koltugun baslıgına dogru koyun ben oyle sevdırdım genelde oraya koyup yere oyuncak bıraktım once yerdekılere baktınsonra oyuncakları havaya dogru kaldırdım basını kaldırdı boyle boyle pratık yaptrdm
Nesrincente Aselduru123 daha erken benımkıde oyleydı o zamanlar dedım bu uyusuk gec yürür diye bıle dusunuyodum 9aylıkken emeklemeye basladı 10ggun sonra yürüme hevesi geldı suan asırı hevesli 6 7 adım atıyor baya 10 aylık olmadık bıle daha düşün