Yagmurtekin Dünden beri açtığım 3 post 6 aylık bebeklerinizin uyku düzenini yazar mısınız? Kaçta kalkıyor, kaç uyku yapıyor, ne kadar sürüyor, gece uykusuna kaçta yatıyor
asyasrgzl Henüz bir düzen oturmuş değil ama akşam 8 9 civarı uyutuyorum gece iki defa emziriyorum kendisi uyanıyor bazen hiç uyanmiyor değişiyor bu durum. Sabahta çok erken uyanan bir bebek değil 9 da kalkıyor hemen hemen. Gündüz uykusuda 3 defa oluyor ikişer saat aralıkla gündüz uyku süresi de 20 dakika kadar sürüyor bazen daha uzun. Bu tam oturmuş bir düzen değil diş çıkarma döneminde olduğu için sürekli bu şekilde olmuyor bazı geceler uyuma saati 12 yi 1 i buluyor
Yagmurtekin asyasrgzl bizim 3 buçuk aydır her gece 2den 3tem önce uyumuyor bazı geceler sabah 7 buçuğa kadar ayaktayız. Gece 1 dakikada bir kalkıyor bazen gündüz güzel uyuyor bazen akşama kadar 10 dakika bile uyumamış oluyor geceyle gündüzü mü karıştı acaba anlamıyorum ki
asyasrgzl Yagmurtekin bir sıkıntısı vardır mutlaka ben bir hafta kadar yaşamıştım kesinlikle sabaha kadar uyumuyordu doktorum atak dönemleri olabileceğini söylemişti. Her bebek farklı oluyor tabi şuan dişlerinden dolayı bir ağrısı vardır belki daha zor atlatıyor olabir
nurikra01 Yagmurtekin ah bacim su an aynı durumdayım Gecemiz gündüzü muz belli değil en g3c 3 bucukta uyuyor
Yagmurtekin asyasrgzl 1 buçuk ay önce iki dişini çıkarttı 3 tane daha geliyormuş ama 3 buçuk ay sürmesi normal mi bilmiyorum