Tazeannecik 8 aylık 11 günlük kızım var su içmiyor. Sürekli püskürtüyor. Biberon kullanamıyor. Penguen suluk aldım onunlada diş kaşıyor içmiyor. Bardakla yada kaşıkla verince bir yudum tadını alınca püskürtme. Siz nasıl l içiriyorsunuz
Gokceayy Tazeannecik minik bi suluğu var içmeyi fe bilmiyor garibim ama içiyor havalar sıcak dr teklif et içerse ver demişti bazen bardakla veriyorum kedi gibi yalıyor o zaman 😁
[silindi] Tazeannecik 6. Ayından itibaren alıştırma bardağıyla başladım. 7 aylıktan beri bardaktanda içiyo. Su çok gelirse püskürtüyo benm oğlumda. Yada susamamışsa oyun için püskürtüyo.
Birgaripanne Tazeannecik Ayda bizde çok zorlanmıştık. Minik suluklardan aldım. Önce içmek istemedi. Emmek istediğinde em em diyordu em dedim. Emmeye başladı. Sonra avent alıştırma bardağına geçtik. Ek gıdadan sonra hep teklif ettim. Onunla alıştı. Şimdi nuk bardak gibi ile oyun yapıp yapıp kendi içiyor.
Tazeannecik Gokceayy benim ki sürkeli püskürtüyor oyuna çevirdi ya. Bide içtiği nadiren 2 çay kaşığı onda da boğulacak gibi yapıyor
Csemtna Bnmde kızım içmiyordu ilk olarak pipetle içmeyi öğrettim sonrasında aventin pipetli suluğunu aldım şimdi kendisi içiyor eline verince 1yaşında bayağıdır bu şekilde içiyor
Momzone Csemtna evet nasıl öğrettiniz pipetle içmeyi anlatabilir misiniz? Pipetli suluklar cok hosuma gidiyr
Tazeannecik [silindi] avent biberon avent penguen suluk wee baby plastik biberon damalı biberon hepsi ile denedim beceremiyor. Bardak ile üstüne döküyor ağzına su tadı gelince çıkartmaya kalkıyor kaşıkla da çıkarıyor püskürtüyor. Susamıyor desem hiç mi Susamıyor gün içinde. 2 çorga kaşığı zorla içiyor
Tazeannecik Annecik03 ben başta biberon vermedim hiç. Zaten mama yemedi. Süt sağdım bi kaö kez biberonla vermeyi denedim beceremedi. Bşr daha zorlamadım ondan alışmadı galiba
Csemtna Tazeannecik pipete su çektirip önce su çekmesini öğrettim sonra bardağa koydum pipeti çekmeye başladı 3günde öğrendi
zcn01 Tazeannecik daha once bi arkadasim bebeklerin su sectigini soylemisti belki aldiginiz markanin tadini begenmiyodur degistirmeyi deneyebilirsiniz
Tazeannecik zcn01 Eskişehir de kalabak suyu var onu veriyorım genelde. Erikli de denedim damla su da ama ara ara denedim. Geneli kalabak suyu