2cocukannesikizimveoglum Bide icloud 5gb Oluyor satin almak zorunda kaliyor insan ben gecen ay satin aldm Bide sora kart bilgilermi 1ay silmekle ugrasdm Silemiyordum
Deletedmom78654 Eylusunannesiii birde şöyle bakmak lazım 2 ay önce dolar bazında 910 dolar falan ödemiştin, şimdi 830 dolar falan yapıyor. Aslında telefon pahalanmamis
2cocukannesikizimveoglum FHKK ne yapyim bacim her defa laf sokmalar sinir ediyordu beni agustosda evlilik yil donmumuz vardi ,Ezikmiyim Adam ben dedim onlar alabiliyor sen alamiyon oda alabiliyorum da Sen bana gereksiz demednmi dedi)bende artik gerekli dedim
FHKK 2cocukannesikizimveoglum kız valla kimm ne dese umrumda olmaz 😂 en son modeli alacak durumum var ama almıyorum gerek yok şuan da çocuğumun geleceği daha önemli benim için başkasının lafı değil 🙈 ama iyi yapmışsın sende psikolojik baskı varmış anlıyorum sefan olsun 🧘
2cocukannesikizimveoglum FHKK evet hamileyimde oda etkiledi tabi duygular ortada,amma olsn ya 3yildir ayni telefondaydim oda evlilik hediyesidiydi
sunbaby Eylusunannesiii maalesef herşeyin fiyatı gün geçtikçe çoğalıyor aldın aldın alamazsan 2 aya 11 bin olan telefon 13 bin olur
Tuba Sefaserpil ben iphone 7yi 2016da çıkar çıkmaz aldım ve 2sene kullandım babama verdim hala kullanıyor baya sağlam 🙏🏼