omeriminannesi Bebeğim dün gece çok ağladı. Zorla tekrar uyudu sabah bezini değiştirdiğimde çok az cis yapmış ve rengi çok koyudu. Daha sonra normale döndü ama keyfi yerinde değil bu durumu yaşayan var mı?
yamacinannesii omeriminannesi kaç aylık ki canım. Az beslenmiştir ya da su veriyorsan az vermişsindir
deletedmom2200 omeriminannesi su içmesi lazım susuz kalmış canım dikkat etmelisin artık terle birlikte daha fazla su ihtiyacı oluyor
omeriminannesi Kaynana ile ilgili post açınca br sürü cevap geldi ama acil önemli bır durumda kimse cevap vermedi :(
Karakuzu omeriminannesi idrar yolu enfeksiyonu olduğunda kızımda az yapıyordu ve koyuydu ama kokusu vardı ondan sormuştum canım
deletedmom2200 omeriminannesi sadece anne sütü alıyorsa iyi doyurduğundan emin olmalısın suya gerek yok. Formül mama alıyorsa da yine iyi doyduğundan emin olmalısın ama 2-3 çay kaşığı su vermelisin her mamadan sonra
Eldarwenn omeriminannesi biz bu ay kan ilacına başladık. Çiş rengi o yüzden değişmişti snradan normale döndü. Onunla alakalı olablr mi? Mamayla besleniyosa bilmiyorum ama anne sütüyle besleniyosa su vermemen gerekiyo midesi suyla doluyo. Bu ay zaten kilo alımı azalcakmş suyla midesini doldurcağına emzirmelisin. Susadığını düşündüğünde emzir dedi doktorum.
omeriminannesi ulkununannesi galiba öyle oldugu gün hiç emmek istemedi ama şimdi normale döndü çok şükür doktorumuz normale dönmezse gelin dedi ama 1 kere oldu
ulkununannesi doyduğuna eminsen ve yine de agliyosa idrar yolu enf.olmuş olabilir tahlil yapilmasi lazim
Ugggg omeriminannesi aynı sorun bizdede var enfeksiyon olabilir diye biliyorum ama ateş iştahsızlık yok önümüzdeki hafta goturcem su iciriyomusun
omeriminannesi Eldarwenn kan ilacı daha kullanmıyoruz sadece emiyor mama vermiyorum galiba susuz kaldı çok şükür 1 kere oldu sadece şimdi normal
Ugggg omeriminannesi bı götür istersen eskiden bezi çiş dolu olurdu benimkinin ama bayramdan beri gene sis bezi ama sarı renk eskiden renksizdi
omeriminannesi Ugggg bizimde öyle cis dolu ama eskiye gore daha sarı en iyisi yarin doktora götürmek öyle içim rahat edecek