Eymenim2324 Biogaia gaz damlası her sabah 5 damla olarak kullanıyoruz. Ama akşama doğru etkisi kalmıyor mu Asvan çünkü 5 den sonra krizimiz başlıyor. Bi de yanında Nurse Harvey’s damlası kullanayım diyorum ikisini kullanan var mı aranızda ?
annesininoglusu Eymenim2324 Maflor kullandık, bitirdik. Gaz krizlerimiz ciddi anlamda azaldı, yok denecek kadar. 2 ay 10 günlüğüz.
Doruk_ Eymenim2324 bebeğim ilk doğduğunda çok gazlıydı. Onun için sap simplex kullandık. Simetikon oranı en yüksek olan ilaç. İyi gelmişti.
Tansuyilmaz Eymenim2324 ben ikisini bir kullanıyorum doktorum nurse harvey i sabah akşam biogaia yı da öğlen vermemi söyledi bi hafta sonra etkisini göstermeye başladı gaz sancılarımız artık yok denecek kadar az
[silindi] Bio gaia tek başına gaz için çözüm değil sadece probiyotik olarak bağırsağı düzenlemede etkin. Genelde nurse harveys ile birlikte ikiside kullanılıyor.
Eymenim2324 Tansuyilmaz teşekkür ederim canım bende bunu merak ediyordum dedim ikisi birden ağır gelmesin
Zeynepdagdelen Eymenim2324 biogaiayı akşam 6 da veriyorum çünkü bizim gaz sancılarımız akşam 8 gibi başlıyor istediğin saatte verebilirsin dedi doktorumuz çok iyi geldi 2 ay 21 günlüğüz çok şükür yaklaşık 1 aydın sancımız kalmadı denecek kadar az
Maayaatoo Eymenim2324 biogaia ya dün başladık sab kullanıyordum ama dün çok kötü bir sancılanma yaşadık üstüne kaka da yapmadı ağlamaktan iflahı kesildi doktora koştuk hemen bu Damlayı bir de fitil verdi. Damla pek işe yaramadı gibi ama bilemiyorum 😭😭 ne olur gaz olmasın yaaa çocuk İçin dayanılmaz ağlayınca benim için 2 kat dayanılmaz oluyor
Eymenim2324 Maayaatoo valla katılıyorum canım elimde mosmor oluyor elimden bi şey gelmiyor üzülüyorum çok biran önce büyüsün istiyorum bu sebeple.