Kbrrrra Kızlar sizdede yaşandımı bu durum saçını çekiyor ellerine geliyor saçları ve hep ağzına götürüyor ellerini sürekli ellerinden saç temizliyorum? Bunun nedeni ne olabilir doktorundan hiç bilgi alan varmı yaşayıpta?
Zeynep-alya Kbrrrra diş çıkarma zamanlarında yaparlar genelde benim kızımda şuan öyle hep saçlarını çekiyo kulaklarını kaşıyo gbi doktor diş geliyo oyuzden dedi
Lulemom Kbrrrra yenidoğanken çok yoluyordu saçını. Bide ağlıyordu, zor kurtarıyordum 😄 sonradan bıraktı allahtan
Almilam07 Kbrrrra kırkı çıkana kadar çok yapıyordu elinden zor alıyordum saçlarını birde aglardi kendi yaptığı şeye oturur biraktiramiyorum cani yanıyor diye bende ağlardım onunla simdi yapmıyor cok şükür
Darkrosewater Kbrrrra çatır çutur tepesindeki saçları yolmuştu hep diş döneminde bi de kulaklarını yoluyordu normalmiş ağrıdan yapıyorlarmış
Kbrrrra 6 aylık oğlum benimde. Doğduğunda yapıyordu bir ara bırakmıştı yine başladı bu aralar. Umarım benim oğlumda bırakır saçlarını çektiğini gördükçe moralim bozuluyor çünkü saolun kızlar❤️
sunbaby Kbrrrra benim bebeğim 2 ayına kadar yaptı sonra kendi kendine bıraktı saçını çekip kendini ağlatıyordu ama