Honey_mom Merhaba annişler 🥰 Kızım 5 ay 1 günlük 5 gündür dönüyor sürekli yüz üstü durmak istiyor ama yoruluyorda geri sırt üstü çeviriyorum anında geri yüz üstü dönmeye başlıyor😅 Uzun yüz üstü durması zararlımıdır yoksa bi sakıncası yokmu?
Denizzz88 Honey_mom benim oğlum 4 aydan beri öyle şuan 7 aylık olcak hala sürtüstü yatmaz anında yüzüstü dönüyor o kadar oyun halıları aldım hiçbirine bakmadı sırtüstü yatmadığı için 😄 hiçbi sıkıntı olmaz aksine kaslar güçleniyor siz yine ara ara çevirin tabi sırtüstü
Aybarss03 Honey_mom biz de 5 ay 10 günlük olduk. Bir aydır bebişim öyle. 4 aylıkken dönmeye başladı. Dün sünnet olduk canı acıdığı için değil de dönmesine izin vermedigim için ağlıyor 😂😂😂
Honey_mom KSE bende öyle düşündümde ne bileyim doktorlara da güvenemiyorum hepsi ayrı konuşuyo 🤣 Allah razı olsun sizin yavrunuzda inşAllah🥰
tenceretavakuskana Honey_mom yok aksıne kasları guclenıyo zaten cok duramayınca aglar cevırırsınız gerı
Honey_mom Denizzz88 yaa bende aynı o şekil oyun halısını aldık oynadı sevdi falan bi ay sürmedi nasıl beceriyorsa içinden yuvarlıyor kendini sonra yüz üstü dönüyor beceremeyincede kıyameti koparıyor😂😂
Honey_mom Aybarss03 yaa maşAllah geçmiş olsun inşallah hemen iyleşir de rahat rahat döner bebişiniz inşallah Allah bağışlasın 😅🥰
Honey_mom Umayduru25 aa bak hiç öyle düşünmemiştim doğru çok bebek öyle uyyor içim rahatladı şimdi hiç o şekil düşünmemiştim ozaman bişey olmaz 🥰
Umayduru25 Honey_mom yok bısey olmaz gorumcemde oyle buyutmus cocuklarını o solemıstu bana uzun uyur kundak yapnak ıstemıyosan dıye alıstı oyle uyunaya gun ıcındede kendı donuyo ılerı gıtmeye calısıyo
Biranne001 Honey_mom 5 buçuk aylık kızım var o da dönüyor bnim için en kötüsü gece de dönmesi ve yüzünkoyun uyduğu zaman korkuyum
Honey_mom Biranne001 korkmayın Rabbim göstermesin ama nefes alamasa kafasını kaldırır bişey yapar illaki bi ses verir duyarsınız korkutmayın kendinizi ❤️
Honey_mom Fmercan yok canım benimkide daha 4 sonunda döndü 5 gün falan oluyor döneli hiç endişe etme her bebek farklıdır bende öyle düşünüyordumda birden dönüyorlar 🥰
Gullll33 Fmercan her bebek aynı değil benim ilk oğlum 6 aylıkken döndü şimdiki bebebğimde 4.ayda dönmeye başladı
Biranne001 Honey_mom dün gece tesadüf üzere uyandım bi baktımki yüzünkoyun uyuyor yeni uyumuşumuş herhalde sesi falan da çıkmadı uyandığına dair
Kuzeymerve Honey_mom 4 ay 15 günlük oğlum benimde dönmeye başladı hayta bugün bezini değiştirmek için arkamı döndüm saniyede dönmüş hem sevindim hem korktum artık yalnız bırakamam :)
Honey_mom Kuzeymerve bende aynı şekil çok sevindim ama işimiz zorlaşmaya başlıyor artık🥲 Altını falan acarken zaptedemiyorum direk hooop dönüyor komik anlar yaşıyoruz altını açarken benide güldürüyor kendiside kahkalar atıyor 🥰🤣