Fatma--- Bebeğim 6 buçuk aylık ne kadar su vermeliyim? Bir de ne zaman vermeliyim? Kilosuna göre verin diyorlar ama kafam karıştı. Oglum 7200gr
Berat23 Fatma--- benim.oğlum 4 ay 10 günlük sadece mama ile besleniyor doktor dediği her mama dan sonra sürekli ver limit koymadı çok sıcak sıvı kaybı çok bu sebeple o zaten istemediğini bırakır demişti
Caglaa Fatma--- biberon ortada her gördüğümde veriyorum. Istedigi kadar iciyor. 5 bucuk aylk. Havalar sicak susuz kalabilir.
NurR Fatma--- havalar çok sıcak sık sık teklif edin ne kadar içmek isterse kendisi belirlesin yalnız aç karna vermeyin karnı su ile dolmasın
zehyag61 Benim oğlum 4 ay 20 günlük biz mama aldığımız icin bayadır veriyorum su. Biberondan içiyor istediği kadar doktorumuz sinir koymadı verebilirsin dedi her mamadan sonra. Verin yani aldığı kadar susuz kalmasın
zehyag61 Fatma--- evet kesinlikle. Ve ben her sabah kalktığımda ilk mama yaptigimda sıcak su kaynattigimda o kaynattığım suyu koyuyorum bi biberona o soğuyor onu veriyorum gün içinde. Sizde her sabah öyle kaynatın verin.😊