Yigit_eminim Merhaba kizlar bebeğim 7 aylik olmak üzere bebeğime cici bebe vermek istiyorum nasılsın vermem gerekiyor hangi sut kullanmam gerekiyor inek sütü zararlı deniyor siz nasıl veriyorsunuz bebeğinize ?
Ayazinannesi3001 Yigit_eminim ben sabahları veriyorum 3,4 bisküviyi suyla sütle islatiyorum. Kaynamış suyla genelde. Sonra peynir ve pekmez ekliyorum sabah kahvaltisini noyle yapıyor. Tahıllı bisküvi alın isterseniz marketlerde kahverengi paketlerde satılıyor.
cml_gny Ben kızıma bir çay kaşığı zeytinyağı katarak veriyorum cici bebe yi inek sütü önermiyo doktorlar
Fatmagul6543 cml_gny süt niye önerilmiyor cicibebeyle acaba kendi sutumuzle cicibebeyle karistirsak zararlimiymis
Bebegimm1 Yigit_eminim hunnap keçi sutlu olani arada veriyorum bebegime 2 tane kullaniyrm yogurt yada meyvesine karistiyorum surekli vermiyrm haftada 2 kez yada hiç
Han30 Ben meyvesine katıyorum. Muz elma ceviz dud pekmezi bebe bisküvisi karıştırıp yediriyorum. Bazende eline veriyorum kendisi yiyor 10 aylığız biz. Hipp markasının bebe bisküvisi alıyorum
Mys01-01 Yigit_eminim e bebek hammm keçi sütlü olanı alın cok güzel su ile ıslatıp herşeye karıstırabılırsınjz ama süt 1 yasa kadar yasak hos bebe bisküviside iyi degıl ama napalım
cml_gny Fatmagul6543 kendi sütünüz harici diğer sütü önermiyo doktorlar kutu süt vs kendi sütünüz le ezebilirsiniz cici bebe yi ama ben suyla yapıuorum bu arada dokuz aylık kızım
Fatmagul6543 cml_gny ben kendi sürümle ezip veriyorum zaten süt deyince yanlış anlamışım o zaman bizde yeni başladık ek gıdaya 6 buçuk ayligiz bizde