Tinymom Bebeğim 5 ay 6 günlük ilk 3 gün kuralıyla yoğurt verdim vi sıkıntı olmadı bugün de az bi havuç haşladım çatalla ezdim verdim ama 7-8 defa kustu bugün . Biliyorum biraz erken ama bu neden olmuş olabilir yaşayan var mı ?
mom54546 Tinymom lütfen ek gıdayı iyice arastırın ve doktorun kontrolünde verin havucun alerji riski var
Momanne06 Tinymom kaldiramamis dır.canim her bebek aynı o.zaman ben oğluma 4 bucuk.aylikkn başlamıştım veriyordum onları bisey olmuyordu
Humeyra35 Bunyeyle alakali sanirim bizim 4 aylik doktor ek gidaya baslayalim dedi havuc puresi verdim bi sikinti yasamadik
Humeyra35 Tinymom Ben pure halinde kullaniyorum ama alakasi yoktur bence siz bir sure ara verin cunku bunye kabul etmemis ksumasaydi alerji yaparmis
Tinymom mom54546 haklısınız ya aslında yeni başladım ilk yoğurt verdim 3 gün bugün de havuç vereyim dedim bilemedim 6. Ayını bekleyeyim ben
mom54546 Tinymom aynen 6.ayı bekleme ben su an hatirlamiyorum yorgunluktan ama kızıma pütürlü seyleri bile gec verdim doktor kontrolünde ılerledım 10 aylıkken falan tam anlamıyla ek gıdaya gecmıstım