ygzmom Kizlar Ankara’da özel hastanede bebegimin rutin kontrollerine gidebilecegim iyi bir cocuk doktoru ariyorum..
Deletedmom_14 ygzmom bugün ankara doktor tavsiyesi 3. Post sanırım😊zeynep gül hallaçoğlu, güzel ilgileniyor ben memnun kaldım.
ygzmom Yardimci olursaniz cok sevinirim:) Engin Yurdakul’a gidiyorduk cok da memnundum fakat ozel muayenehane açti maalesef..
ygzmom Kivittin16 rutin kontrellere gidiyorsunuz degil mi? Her seyi rahatca konusabiliyor musunuz? Tel no veriyor mu😂
Kivittin16 ygzmom Evet rutin kontroller e gidiyoruz. Telefon numarası veriyor ve ne zaman yazsak en kısa sürede dönüş yaptı. İnşallah hep böyle devam eder 😊
Moonlightttt Canım ne tarafta oturuyorsun ? İbrahim Sinan buğur Instagram a yazarsan bulursun ben seviyordum ilgili,tel numarasi da veriyor. Buradan Çankaya tarafnda bı hastaneye geçti Instagram dan bak unuttum
Moonlightttt 3 kez yazdım gören olmadii. İnşallah bu postta gören olur. Ankara Etimesgut A life ya yakın oturuyorum . İyi bı hoca var ama telnnosu vermiyor o yüzden Sincan da olur koru veya a life da onerebileceginiz doktor var mı acaba ? Yenimahalle de varsa orada da olabilir yakın olsun istiyorum
Zebe Moonlightttt koruda Zekeriya akıncı vardı ama medicanaya gitti🥺 gözüm kapalı tavsiye edebileceğim tek doktordu🥲
Moonlightttt Zebe çok teşekkür ederim. Benm doktor damedicana ya gitmiş. Eğer yeni doktor bulursanız haber verirseniz sevinirim
Dorukcummmm Zebe Çocuklara yaklaşımı nasıl detaylı muayene ediyor mu? Medicana ya geçmiş sanırım, biz de orada Eda hanıma gidiyorduk ama klinik açtı. Zekeriya hoca da aklımdaki diğer doktordu