Tulay09 Oğlumda gelişim geriliği olduğunu düşünüyorum yüzde beş on persentilde çikiyor boy:89 kilo :11.5
TheLatte Tulay09 her cocuk farkli . Doktor ne diyo peki . Kilosu cok fazla düşük değil aslinda . Minyon bi çocuk olabilir .
Opticanmom Tulay09 doğum kilosu da etkili amaona oranla gelisimi iyi,geri ya da obez deniliyor benim kızım 4 kilo 53 cm doğdu eşimde ben de iri yapılıyiz şu an 29 aylık 99 cm 16.5 kilo
kaansmom Tulay09 boyu uzun kiloya takılmayın bizde hep boyda önde kiloda standart gittik şuan 90 cm 13 buçuk kg 23 aylık
Cansuela SonSerce aynen katılıyorum 😁 bir de hiç mi hareket etmiyorlar hoplayıp zıplamıyorlar 😁😁benim kızımda 30 aylık yeni 12 kilo oldu
arslaninannesi98 Tulay09 boy 98 kilo 14 ama kiloya falan takılmayın inanın sürekli hasta oluyorlar bu zamanda oğlum her hastalıkta 2-3 kilo veriyor anlamsızca. Yani hiç hasta olmasa en azından 16-17 civarı olurdu. Her çocuk bir değil. Genetik çok etkiliyor
CatBoy Tulay09 Kilo 12 boy 96. Kilo güncel boy 6 ay önce uzun zamandır ölçtürmedik. Boyu persentilde ortalamanın üstünde kilo da %10 da. Çocuk doktoru her çocuk ortalamada gidecek diye bir kaide yok %3 altına düşmesin yeter demişti.