Bebegimmile Kızlar 20 günlük olduk, siz geceleri kac saatte bir emziriyorsunuz ben bazen uyandiramiyorum
sarmaliklahana Bebegimmile 2.5 aylık kızım. Ama ben kendi uyanmasını bekledim hep. İlk dogumdan beri hiç kendim uyandırmadım. Kendi acıkınca uyandı öyle emzirdim hala da öyle. 🤷Ama cok şükür sarılık falan yoktu.
Zeliha_ Bebegimmile 3 saatte yada 2 saate bir emzırıyoedum doktoruma danışarak Z cnm kaç kilo bebeısınxj
Aliasafm Bebegimmile bizimde 1 ay oldu ilk 2 hafta ben uyandırıyordum saatte 1 veya 2 şimdi kendi uyanıyor acıkınca
UraSsmom Bebegimmile Kendisi saatte bir kalkıyor sağolsun 😂😭 Kilo alımı iyiyse kendi uyanmasını bekle cnm ama 2 2.5 saati geçirme derim gece için 3 saat fazla
Bebegimmile sarmaliklahana yani gece kac kez emzirdiniz mesela, bana uyandır diyorlar kan şekeri düşer falan diye
Bebegimmile UraSsmom Uykusu cok derin bazen uyandiramiyorum bile ama gece en az 3 kez emzirmeye çalışıyorum
Zeliha_ Benim doktorum eğer kilolu bir bebekse 2:30 3 saat ideal dedi ama benim bebeğim için 2 saatte 1 mutlaka emzirir demişti sizde doktorunuza danışarak hareket edebilirsiniz ama 2 saat en ideali
Bebegimmile Zeliha_ evet ben de en gec 3 saati gecirmemeye çalışıyorum geceleri kalk yat cok zor oluyor 🥲
sarmaliklahana Bebegimmile bazen 1 saat de uynıyordu bazen 3 saati buluyordu. Ama kendim hiç uyandırmadım. Ama 3 saati hiç geçmedi. Zaten hastanede de 2 saattde 1 emzirin demişlerdi. Ben uykusunu bölmüyordum.
Aliasafm Bebegimmile çok değişken dün yarım saatte bir uyanıyordu dün bugün gündüz uykusu iyiydi şimdi uyumuyor ama
UraSsmom Bebegimmile Ah be ne imrendim biliyomusun 🤭 Şuan salonda uyuyo bende uyansın emzireyim diye bekliyorum, odaya götürürsem uyanır da döngüsü bozulur diye korkuyorum. Ya yarım saatte bir uyanırsa 😜
Yasemin38 Bebegimmile 2 saatte bir emzir canım kan şekeri düşerse onun etkisiylede uzun süre uyuyabilir. Daha çok küçük az ve sık sık emmeli
Bebegimmile Yasemin38 Daha cok emzirmeye çalışırım bi de gaz sorunumuz çok ya, gazini çıkartamiyor bazen ve çıkartamadigi icin kusuyor
Kubra3468 Bebegimmile iki saatte bı kalkıyoruz biz canım bazen emiyor bazende mama veriyorum uyandırmak için altını degistirdi sarılık vardır belki oyuzden uyku yapiyodur canım
3MelekAnnesi3 Bebegimmile sarılıgımız yoktu dogdu dogalı hiç uyandırmadım 3 aylık hala aynı uyanınca emiyor hiç ellemiyorum zaten en fazla 3 saat uyuyor