honeysmom Merhabalar 19 günlük anneyim 15 aralıkta aşı olmak için randevu aldım bebeğim daha çok küçük emziriyorum bir yan etkisi olur mu? Bebeği daha 1 aylıkken korona aşısı olanlar var mı? Bir yan etkisi oldu mu bebeğinizi etkileyecek?
pogacayanakli_aylamm honeysmom 1 aylik asi oluo emziren anneler vardi burda herhanhi bi sknti olmamıştı.
Haydinn honeysmom canım ne kadar erken o kadar iyi salgın başını alıp gitmişken hemende emzirebilirsin bir sıkıntı olmaz 🌸
TunisS honeysmom ben oldum saglik ocağına ilk goturusugumde daha doğalı 1 hafta olmuştu hiç birşeyde olmadı ne çocuga ne bana
iby honeysmom merhaba 45 gunlukken oldum 2 gun once 2. Doz bende kasinti yapti sadece ama bebegim de fark ettigim bir yan etki olmadk
pogacayanakli_aylamm Bebegi 9 aylikken aşı olanlar var mi kizamik asisi canli bir asi oldugu icin biontech 1 ay sonra ol dedi ama 1 ay olmadi yarin asiya cagiriyorlar hirsey olur mj
Mlkhrn honeysmom iki dozumu da oldum kol ağrısı dışında bir etkisi olmadı. Aşı öncesi çocuk doktoruna danıştık. Hiç bir problem olmaz demişti zaten. Ara vermeden emzirmeye devam edebilirsiniz demişti
elifineylulu honeysmom Kizim 14 aylikken ilk dozu 15 aylıkken ikinci dozu oldum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım sağlık ocağından gelir gelmez de emzirdim sadece 2.dozda bir gece ateslendim
Danerys Ben oldum 20 günlükken ilk dozu oldum. Bebekte yan etki olmadı çok şükür bende de halsizlik yaptı sadece.
yenianneadayi2208 honeysmom ben doğum sonrası değil de , hamileyken iki doktorumun önerisi ile Biontech oldum ve hiç bir sorun yaşamadık şükür..