Haydinn Ben tamamen unutmuşum annemin mayaladığı yoğurttan verdim bugün ama inek sütünden yapmış Yani birşey olur mu acabaaaa
28minikdnym Haydinn mayalanırken inek sütü kullanılır ki zaten yanii ben öyle veriyorum. Taze inek sütü alıp mayasınıda bi önceki ev yapımı yoğurttan kullanıp veriyorum
yareninannesii Haydinn 4 aylıkken başladım şuan tam bir yoğurt canavarı alerjik bi durum yoksa birsey olmaz korkmayın
Haydinn Aliasya genelde pastörize edilmiş sütten yapın diyorlar ya o da inek sütü ama şoklanmış o yüzden sordum
Haydinn 28minikdnym bizde öyle yaptık ben pastörize edilmiş sütten yapın alerji olabilir direk inek sütünden yapmak diye okumuştum o yüzden sordum sağolun
Haydinn yareninannesii canım çok sağol 2 gün daha vereyim o zaman ben yemek kaşığı kadar veriyorum çok mu az mı acaba 5 aylık kızım
yareninannesii Haydinn tatlım yiyorsa ver onlar doyduğu zaman almıyorlar zaten çok akıllılar benim kızım küçük kasede yiyordu 4 aylıkken
Haydinn Zlm canım şimdi direk sütçüden alınan sütle yapan var birde marketlerde pastörize edilmiş süt ile mayalanan yoğurt var ve genelde onunla yapın diyor doktorlar bende sordum bin pişman oldum valla herkes bi dalga geçer gibi yorum yapmış😂