Mina25 4 aylık kızımızla tatile cıkıcaz🤭 Tavsiye Öneri bekliyorum hanımlar🙏 Çok heyecanlıyım nasıl olcak bizi neler bekliyor çok merak ediyorum 😌 Güneş kremi önerisi de alabilirim ☀️Tatile çıkacak olan anneler nerdesiniz 😅
Mina25 Senem1790 sayfayı takip ediyorum dkalt etmemmişim herhalde bununla ilgili yazısını 🤔 bakıcam teşekkür ederim 🤗
Bussrraaa 6 Aydan önce güneş kremi önermiyor bazı doktorlar onun yerine UV korumalı bebek mayosu var tulum gibi ondan öneriyorlar ama ben yine de yüzü yanmasın diye sürmeyi düşünüyorum.
Mina25 Bussrraaa evet evet o mayoları gördüm bende aklımda aynı şekilde yine de sürüp denemek istiyorum çık beyas tenli değiş zaten inş sorun olmaz🤗
Mina25 SelimSongur haha 😂 bakıcaz bizde artık neler gelcek başımıza ek gida ya geçmeden şadece anne sütü ile devam etmemiz beni biraz rahatlatıyor meme de sakin ve uyku moduna geçiyo çünkü maşalah 🤗
TugceSenelKavak SelimSongur aynı dert bizde de var maalesef 3 ay 21 günlük kızım. Tatil beldesinde yaşamamıza rağmen daha ayağımı sokamadım 😒
AygulSina Mina25 sana tek onerim sakin ama sakin uzun yola bebekle cikma bizimki hem cok agladi hemfe hasta oldu suan yeni yeni iyilesiyor
Mina25 AygulSina 😱 çok geçmiş olsun inş öyle bi tecrübe edinmeden gider geliriz tek endişem hasta olmaması
AygulSina Mina25 bizim doktorumuz gunes kremi onermedi bize bebekler uzerinde test edilmedigi icin ama kulanicaksan 50 faktorlu olmali demisti
Deletedmom381 Mina25 babenin güneş koruyucusu kesinlikle tavsiye ediyorum. Ne olur ne olmaz yanınıza sivrisinek koruyucu sprey alabilirsini doğal olanlarından, bir de ben peditus şurup bulunduruyorum genelde klimalardan etkilenip hemen nezle oluyor çünkü.
Mina25 Deletedmom381 ay evet klima var bide araba oda da 🤔 gerçekten delilik diyorum böyle bi karar için ama bu sene olmazsa diğer sene de aynisi olcak bi yerden başlayıp olumlu pratik tecrübeleri toplamam lazım 🤗 inş sağlıklı bi şekilde atlatır gelirz
Gksaksl Mina25 Biz de temmuz başı gibi gitmeyi düşünüyoruz ve o zaman 2.5 aylık olcak oğlum. Yazlığa gideceğimiz için cesaret edebiliyorum🙈 güneş kremi mustela aldım kullanmadım henüz ama mustela markası kendini kanıtlamış bir marka. Bizi neler bekliyor bende bilmiyorum heyecanla bekliyorum.
Mina25 Gksaksl bende mustela düşünüyorum artık inş faydası olur sağlık ocağıyla bi görüşüp banyosu çamaşırı bilmiyorum çok ekşinli 😱😂 anneler de yok artık inş kafayı yemeden gelirm geliriz 😂 şimdiden iyi tatiller 🤗