Alpingo
Alpingo Sevgili Adım Adım Ailemiz,
Bir süredir bildiğiniz gibi dünyanın ve dolayısı ile ülkemizin içinde bulunduğu pandemi ile hammadde fiyatlarındaki artış kağıt fiyatlarına da yansımış ve kullandığımız kağıtların tonları dolar bazında 600,00 ABD Dolarından 1.600,00 ABD Dolarına çıkarak %166 oranında artış göstermiştir. Buna ek olarak ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve dövizdeki ciddi artışlar maalesef ticaret yapmayı bizim açımızdan çok zor hale getirmiştir.
Abonelik sistemimiz ve sizlere sunmaya çalıştığımız uygun fiyat stratejisi ve piyasalarda meydana gelen fiyat savaşları neticesinde, fiyatlarımızı son 1 senedir artırmamak için çok çabaladık. Bu süreçte, düşük kar marjı olan ürünlerimizde zaman zaman tedarik gecikmeleri de yaşadık ama yine de sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam ettik.
Zorlandığımız bu durum devam ederken 21 Haziran 2021 tarihinde mevcut finansal zorluklardan kurtulmak, alacaklarımızı vadesi ile ödemek ve tüm abonelerimize kesintisiz olarak hizmet sunmayı temin etmek amacı ile konkordato talebinde bulunduk. Bu dönemde de sizlere aksamadan hizmet verdik ve finansal toparlama için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Maalesef bu toparlama yeterli görülmemiş ve İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021 / 424 Esas sayılı dosyası ile 22 Kasım 2021 tarihinde aldığı karar ile Adım Adım A.Ş. nin iflasına karar verilmiştir. Mahkeme kararı ile faaliyetlerimizin durdurulmasına karar verilmiş olduğundan sizlere kesintisiz sürdürmüş olduğumuz hizmetleri 22 Kasım 2021 tarihi itibarı ile durdurmak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz. O günden bu güne abonelik sisteminde gönderemediğimiz ürünlerimizi gönderebilmek için Mahkeme ve İflas Müdürlüğü nezdinde elimizden gelen tüm çabayı gösterdiğimizi, tüm abonelerimizin hak kaybına uğramaması adına hukukun imkan tanıdığı tüm yolları denediğimizi bilmenizi isteriz.
Mahkeme kararı sonucu kanuni olarak faaliyetlerimizin durdurulmuş olması ve hala bekleme içerisinde olduğumuz bu süreçte, sizleri daha fazla bekletmemek ve olabildiğince mağduriyeti azaltabilmek için aktivite kitaplarımızı PDF formatında hazırlayarak sizlere elektronik posta yolu ile en kısa sürede ileteceğiz.
Bizlere olan desteğiniz sayesinde her zaman sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık fakat dünyada ve ülkemizde değişen ekonomik durumlar nedeniyle buraya kadar dayanabildik. Şirketimizin faaliyetleri durdurulduğu için çok üzgünüz.
Diliyoruz, yaptığımız görüşmeler sonuç verir ve setlerimizi sizlere gönderebiliriz.