SerraSeyda Kızla 1 ay 18 günlük bebeğim var. Sabah 9 dan bu saate kadar uyumadı ve sürekli ağlıyor huysuzluk yapıyor. Kucağımda uyuyor beşiğine koyduğum an uyaniyor sizde durumlar nasıl?
Burcuumuterel Benim 2,5 ay oldu hala kucağımda yatıyor. Geceleride benimle uyuyor doğduğundan beri benimle uyumak istedi şimdide vazgeçtiremiyorum kısaca geçmiş olsun😁😁
Burcuumuterel SerraSeyda keşke şaka olsaydı şuan sana yazarken bile kucağımda uyuyor ama daha çok küçük oldukları için güvene ihtiyçları varmış dediker şimdide bağımlılık yaptı 5. Ayını bekliyorum olöadı uyku eğitimi vericem sende uykusuz kalıcağına bırak senle uyusun
SerraSeyda Burcuumuterel şuan en büyük sıkıntım gündüzleri kucağından bırakıp yemek dahi yiyemiyorum. Emme ile ilgilide baya problemimiz var
Burcuumuterel SerraSeyda yardım edicek biri varmı. Ben anneme veriyordum. Sling alabilirsin bak seni hafifletir emzirmende ne sorun var.
SerraSeyda Burcuumuterel doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum sütüm az bebek iştahlı iki dakika emiyor sonra bırakıyor. Tabi felâket ağlıyoruz o sırada. 3 gündür biberonu sadece uyurken veriyorum uyanıkken vermiyorum kesmeye çalışıyorum
Burcuumuterel SerraSeyda benimkide çok oburdu çok direndim mama vermemek için sonra doktorum dediki aç kalıcağına günde 1 kereden bişi olmaz bende hem meme akşam yatarkende bir kere mama veriyorum gece daha uzun uyuyor 3 saat kesintisiz
SerraSeyda Burcuumuterel biliyorum ne yapacağım savaşıyoruz şuan inşallah mememi alır emzirmek çok istiyorum. 14 gün yogunbakimda kaldi grip oldu ayrı kaldık az olan sütüm bu süreçte iyice gitti
Burcuumuterel SerraSeyda ay kıyamam çok geçmiş olsun benimkide biara meme reddi yaptı ben biberonu verip çekip hemen memeyi veriyordum yada şırındayla bi damla ağzına sıkıp hemen memeni ver. En kötü almasaa sütünü sağ öyle ver
Burcuumuterel SerraSeyda umarım biran önce düselir bozma moralini öylede böylede karnı doyucak en kötü sağarsın yine senin sütün ben kimyonlu rezeneyi çok içiyorum günde 2 bardak sende iç sütü çoğaltıyor bide gaza iyi geliyor