EAmine Arkadaşlar doğum parası için başvuru yaptık e devletten baktım ödeme aşamasında diyor yani gitsem alabilirmiyim ödemeyi?
nidas_mom EAmine ara ara ptt uğrayıp sorun ödeme yattığı halde ödeme aşamasında görünüyordu bende. 1 hafta içinde alınmazsa geri alınıyormuş o para çünkü riske atmayın
Rabiacaliskan EAmine benimde ödeme aşamasında yazıyor parayı aldıktan sonra ödendi yazıyor ilk doğumumda öyle olmuştu bunda da öyle aldıktan sonra ödendi yazıyor gidip alabilirsiniz bide parayı geri alma diye bisey yok korkmayın
merve0648 EAmine ödeme aşamasında ise orda tarih yazar. Şu tarihten itibaren diye. PTT ye kendiniz kimliğinizle gidip alabilirsiniz. Eşin veya sizin adınıza başka birinin gidip almasını kabul etmiyorlar.
EAmine nidas_mom 1 haftada alınmazsa geri mi gidiyormuş gerçekten biraz farklı bir sistem olmuş çünku kesin yatacağı tarih belli değil ki herkes nereden bilsin o hafta alsın
nidas_mom EAmine valla bende bu paraları alacağım zaman sizin gibi çok araştırdım bu şekilde yazan çok anne olmuş. Bilgilendirilmemişler para geri gitmiş yeniden başvuru yapılmaları gerekmiş falan
Kayasuzey EkiminAnnesi 232 emzirme parası kartımı tanımlattığım icin banka kartıma yattı 300 doğum parası ptt den kimlik ile aldım
Dorukunannesiiiiiiiiii Ptt çağrı merkezini arayıp öğrenebiliyorsunuz paranın yatıp yatmadığını ödeme aşamasında dediğinde
Elifkskl EAmine e devlet den baktım bende orada yattığı gözüküyor daha dün aldım 1 yıl da süresi oluyor gidip sorun yatmamışsa pttnin kurum ödemelerine girip kontrol edin