Annecik03 Ceyhununtatlisannesi banada bakabilirmisiniz ben bulamiyorum o applicationu? Belcikada oldugum icin mi acaba? Kizim 24.01.2019 da dogmasi lazimdi 01.02.2019 da saat 01:54de dogdu
Rabia03 Ceyhununtatlisannesi bnada bakabilir misin acaba beklenen 4şubat Doğum tarihi 31 Ocak 2019 erkek
Ceyhununtatlisannesi Zemzemss bu ataklar bebeklerin hem beyinsel olarak hemde fiziksel olarak büyüdükleri haftaların yoğun olarak yaşandığı günler oluyor bebeklerde huysuzluk aşırı yeme istediği yada emme isteği duygularının hat safhada yaşandığı dönemler oluyor
Nscn Ceyhununtatlisannesi benimkine de bakabilir misiniz 22 nisan doğumlu tahmini doğum tarihi 26 nisan cinsiyet erkek
Ceyhununtatlisannesi Yaseminberil siz şuanda atak haftasını bitirmiş ve rahat döneme girmiş bulunuyorsunuz
Ceyhununtatlisannesi Nurdankanat sizin atak haftaniza 3 gün kalmis 3 gün sonra atak haftaniz basliycak
Sena1997 Ceyhununtatlisannesi bana da bakar misin 16 nisan 2019 erkek bebek beklenen Doğum tarihi 26 nisandi
Deletedmom001 Ceyhununtatlisannesi rica etsem bana da bakar mısınız 15 mart 'ta doğdu kuşum kız bebek beklenen tarihte 23 mart tı😊
Nurdanalkanozkan Ceyhununtatlisannesi ben indiremiyorum uygulamayı ödeme şeklini kabul etmiyor anlamadım ya uygulama içi ödeme falan oluyor mu cnm bana da bakabilir misiniz neler yazdığını açıklamasını da yazabilir misiniz çok merak ediyorum ya indiremedim 22 Mart erkek olması gereken tarih 3 nisan
Alyanur Ceyhununtatlisannesi ne olur bize de bak canım 🙏🙏🙏26 eylul dogmasi gerekn tarihti 12 eylul dogdu kiz bebek
Ceyhununtatlisannesi Nurdanalkanozkan sizde 5 gün sonra atak haftasından çıkmış olacaksınız neden indiremediginiz konusunda bir bilgim yok maalesef
[silindi] Nurdanalkanozkan kartınız internet alışverişine kapalı olabilir bu yüzden satın alamamış olabilirsiniz ya da ayarlarda çocuk güvenliği için ücretli içerikleri satın alma işlemleri kapalı olabilir