tgba-22
Benim de oglum 4 aylik oldu
Normlade 3 ayi bitirene kadar uyku duzeni yoktu gece 4 te uyaniyordu bidaha uyumuyordu sabah 9.10 a kadar gecede 11 12ye kdara uyutamiyordum sonra gece 4 de uyandi ya altini falan bakmadjm emzirdim karanlik oda zaten besigine koydum hafif hafif salladim 1 saat surdugu oldu salladigim saldur suldur degil hafifce ses yoj karanlik uyumadi devam ettim ertesi gunlerde alisti simdi ben sallamdan kendi uyuyo gece 2 kere altinj alirdim kaka yapardi simdi onuda yapmadim gece kaka yapmiyo artik bisi olmaz psik olmuyo korkmayin gece yatarken pisik olmasa bile kremini surun sudo krem kullaniyorum gunduz 11,14,16,19:30.21:30 uyku sati yaptim pes etmek yok bende bunj birinden tavsiye aldim olmaz diye basladim oldu alisiyo bebeklerin akli kayit cihazi gibi herghn ne yapilirsa 3.5 gune kaydediyo kendi kendine yapmaya basliyo alisyk yani uyumazsa dalinle sicak suyla yuzunu ellerini ayaklarinj yikadim sacini taradim emzigini vrrdim poposuna pis pis yaptim zor oldu mu evet ama pes etme sadece onunla ilgilen gece 9.30 da mutlaka uyut banyo yaptir hergun alisana kadar yağ ile masaj ozelllile karin ve sirt bolgesine rahatliyo 5 10 gun sonra buna bile gerek kalmicak kendi uyku sati gelince kendj uyucak bide bunj yap 2 gun yapip olmuyo deme 5 gun ugrastim ben 6 nci gun kendi uyumasa bile esnedi masumlasti 10.gun kendi uyumaya basladi saatleri belirlegidin zamqn ona bi ortam hazirla telefondan pis pis seni ve ona eslik eden mozart muzigi beyaz gurultu ustunu ort poposunu pispisle kendin ayarla yani nasi uyutmak istersen nasil alismasinj istersen denemni tavsiye ederim acayip rahatlarsin