Esraogey Kuyruk sokumunda Gamze gibi çukur var ultrason çekinecek bir ay olunca annem her bebekte olur diyor bebeğinde böyle bir şey olan var mı normal bir şey mi ?
Fullmoon Esraogey gamze diyolar onada sanırım. O çukurun sonu kapalı olursa sorun olmuyo. Eğer açık ise sorun oluyo. Omuriliğe bağlı oluyo çünkü. Ama tedavi ediliyo. Her bebekte olan birşey değil malesef
Esraogey Fullmoon ultrason çekilecek umarım bir şey çıkmaz sarılık bir yandan kilo kaybı bir yandan bir de bu var Allahım sağlıklı ömür verdin çocuklarımıza
DefneRana3881 Esraogey her bebekte olmuyo canım ancak benim bebeğimde var ve hatta bendede var çok şükür bi sıkıntı yok çünkü ucu kapalı beline kadar uzanmış daha sonra kapanmış ultrasonda belli oldu harektleri normalse hiç korkma canını bide ona sıkma bende yeni doğum yaptığımda çok kötüydüm lohusa depresyonu sarılığı gamzesi uykusuzluk falan derken kendimi hırpalamıştm çok sen sakin ol
Esraogey DefneRana3881 evet yaa ne olda ağlıyorum kendimi kötü anne gibi hissediyorum bakamıyormuş sanki büyğtemeyecekmişim gibi hissediyorum şakın olmaya çalışıyorum ama çok zormuş 😕
Thesra Esraogey Sakral gamze o doğduğu zaman doktorlar kontrol ediyor bir problem olsaydı söylerlerdi zaten ama siz yine de kontrole götürdüğünüz de tekrardan doktoruna bu durumu söyleyiniz.
Esraogey Thesra hastaneden çıkmadan doktor ultrason için tarih verdi gidicez çekinilen bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
yldrm986 Esraogey benim bebeğim de var canım,sakral gamze dedi doktor,1. Ayda ultrason cekindik sorun yok şükür 🙏🏻 Şimdi 5.5 aylığız emekleme çabaları bile erken başladı.Hic korkma umarım sorun çıkmaz sende de ❤️
Gulcem44 Benim oğlumda da var ilk doktor muayenesinde doktor dediğinde bende çok korkmuştum halen korkularım var ultrason çekilecek kalça çıkıklığı 2 hafta sonra umarım Birsey çıkmaz 😔
zeynep_zulalin_annesi54 Esraogey benim iki kizimdada vardi arkadaslarin dedigi gbi gamze kapaliysa bi sıkıntı olmuyo açıksa da tedavisi var umuyorum iyi haberler alirsin sende
DefneRana3881 Esraogey normaldir ama geçiyor yani geçici olduğunu bil bebeğin biraz büyüdüğünde seni görünce gülümseyecek Seni tanıyacak o zaman ne yorgunluk ne uykusuzluk Kalıyo hatırlamıyorsun bile o günleri içini ferah tutmaya çalış herkeste oluyo die düşün
Ayb Esraogey merhaba kalça ile ilgisi yok saktal gamze o ucunun açık olup olmaması önemli ultrasonu bunu belirlemek için yapacaklar sevgiler