Dorukveannesii Mucizemsin21 normal gözüküyor doktora sordunuz mu benim oğlumun kafasının sol tarafında sivrilik vardı çocuk doktorumuz bir beyin cerrahisi görsün dedi gittik düzelir zamanla dedi çok şükür düzeliyor siz tek taraflı yatırmayın yine de kafa yapısı icin sağlı sollu yatsın
balyanakannesi2 Mucizemsin21 hep öyle durmak istiyorsa tortikollis olabilir. Bizimde öyle anlaşıldı çünkü
Mucizemsin21 UmayUrazMoms işte bende anlamadığım için soruyorum canım yamuk mu normal bebek kafasımı 😂
EAmine Bilgim yok netten baktım tortikollis nedir diye, ama sizin bebeğinizin kafasını netteki fotoğraflara benzetemedim, belki bilgisi olan vardır üstte kalsın
Mucizemsin21 EAmine teşekkür ederim canım kafasını sağa sola döndürebiliyor çok şükür ama sağa döndürüp yatmayı çok seviyor o yüzden merak ettim hep sağa dönük yatmak istiyor
Mucizemsin21 Dorukveannesii öyle yapıyorum canım çeviriyorum ama kendi çeviriyo sonra geri bi şekilde öyle yatırıyorum ama yastıkla destekleyerek doktorumuza bu gittiğimde sorcam
Elifnuronuk Maşallah Bi an kendi oğluma bakıyorum zannettim kafa şekilleri aynı 😀 ben biraz evhamlıyım bana hep yamuk gibi geliyor kime sorsam bildiğin bebek kafası dedi o yüzden artık sormuyorum kafası yamuk olsa doktor tarafından farkedilirdi bence
Mucizemsin21 Elifnuronuk ilk zaman yamuktu bariz sağ taraf çöküktü ama sonradan olaya el attım düzeltmek için ama yinede yamukmu diye merak ettim ben anlayamadım😂
Elifnuronuk Mucizemsin21 bana sağlık ocağındaki doktor arkada da bıngıldak var o kapanınca düzelir demişti
Mucizemsin21 balyanakannesi2 ama her yöne bakabiliyor döndürebiliyor sadece uyuyacağı vakit sağına döndürerek uyumak istiyor
balyanakannesi2 Mucizemsin21 döndürebiliyorlar zaten ama otururken yatarkem tek yöne eğilim oluyor. Siz yine de danışın doktora.
Mucizemsin21 balyanakannesi2 doktoruma bi sorayım gittiğimde o yönlendirir heralde bi sorun görürse sağol canım