FiltreKahve Cumartesi günü kızlarımın 1 yaş çekimleri var. Stüdyoda onlar için kıyafetler oluyor ama ben evden de götüreceğim kırmızı çilekli askılı elbiselerini. Fotoğrafçı sizinle de bir kaç kare çekeceğiz dedi ne giymeliyim kızlar. Nasıl giyinmeliyim?
Mariposa FiltreKahve kızınızın kıyafetlerine uygun elbise giyebilirsiniz 😍 kırmızı ağırlıktaysa kırmızı ya da beyaz krem renkli elbise uyumlu olur diye düşünüyorum bence yanınıza yedek alın
g-k-s0212 FiltreKahve Siz ona uyumlu renklerde sade kombin yapın derim. Kot ve tişört bile olur kırmızı bir tişört mesela buz mavisi bir kot bile yeterli olur.
FiltreKahve Eslemgunarli51 saçlarım küt zaten en fazla düzleştiriyorum. Uzun kollu krep kumaştan mini elbisem var altı bol kırmızı renk onu mu giysem acaba diye düşündüm.
NilMomm FiltreKahve evet kızınıza da o tonlar da bi elbise giydirip saçınıza da tek taraflı yaprak şeklinde toka takabilirsiniz hem küt ya saçını bence çok yakışır ☺️
Feyzosunannesi FiltreKahve Bence kızların elbisesine uygun renkte bişey olabilir bende bir yaş çekiminde kızıma pudra elbise giydrdim kendimde pudra bişey giymiştim eşimde beyaz gömlek pantolon
Eylusunannesiii FiltreKahve cocuklarinki kırmızılıysa siz bence beyaz krem flan tercih edin cunku kirmizi kirmizi bütünleşirsiniz karışık durur acik renk giyerseniz daha hos durur bence ☺️