Selam anneler 🌸Bebeklerinize olabildiğince et suyu,sebze ,meyve yedirin ögün saati bilmem ne zamanı demeyin.Ek gıdayı güzelce yesin,yemeyen oğlum artk dirençsiz kalmış boğazı enfeksiyon olmuş kulağında iltihap ben şok oldum vücut kendi dirençsiz kalınca yapabiliyormuş beslenme uzmani önerdi insallah randevu alabilirsem götüreceğim😕Birden ateşi 37.5dan diş zannederken 39a çıktı çok şükür ki biliyorum 38i geçerse diş degil başka birşey diye bunu da dikkate alın her ateşi diş sanmayin diş ateşi 38i Geçmez.Hemen hastaneye götürdüm sıtma tuttu hastaneden gelince, tekrar götürdüm evladım ellerimde acı çekiyordu resmen 😓igneler ilaçlar çok şükür düzeldi.Sorum şu ki ben iğne istedim hem çabuk atlatsin hemde igne daha faydalı diye.Dün de antibiyotik iğne hormon bozuyor dedi görümcem ve ben ilk defa duydum gerçekten böyle birşey var mı şurup mu almalıydım.Antibiyotik alerjim oldugu için hiç yaptirmadim ve oğlumda ilk defa kullandi 14.ayında..Yanlış mı dogru mu yaptim doktor igneyi herkes istemiyor dedi bende daha etkili ve cabuk iyileştiriyor demiştim.Yarı pişman yarı bilgisizlik yaşıyorum şuan..