Nilara007Bond Hicbir numarasi yok markete eczaneye baktim bulamiyorum asla. Sadece 20li kucuk paketleri var. Sizde farkinda misiniz yoksa bu izmire ozel bi durum mu?
BirgulK Nilara007Bond evet benim çocuğum 3+ kullanıyor hiçbir yerde yok sleepy genel merkezini aradım üretimi durdurduk dediler şikayetimi dile getirdim siz de arayın birde hepsiburada trendyol gibi sitelerde sürekli fiyat değişiyor favoriye attığım bezler Birgün farklı fiyat diğer gün farklı gelen zamlardan bezler de etkilenecek kesin
Deniz95 Nilara007Bond Bizde aynı durumdayız kullandığımız bez numarasını bulamıyoruz hiçbir markette internetten alıyoruz
Nilara007Bond feratlarkupeklergiremez evet orada da yok. Acil lazim oldu bulamiyorum hicbir yerde. El mahkum molfix aldim insallah pisik olmaz
feratlarkupeklergiremez Nilara007Bond zam gelecek bezlere o yüzden satmıyorlar Kağıt ürünlerine ve bezlere zam gelecekmiş benim bez aldığım market öyle dedi molfix iyi bu arada
feratlarkupeklergiremez BirgulK ambalajı yenileyip zamlı satacaklar Molfix ambalaj rengini değiştirip fiyatı arttırdı
BirgulK Asyayse hayır 4numara kullanabilirsiniz dediler çocuğum 7kilo 4noyu 7-14 kilo çocuklar da kullanıyor alt sınırda olduğu için potluk oluyor bio naturel serisine geçtim o 5-10 kg arası en azından
C-Efe Nilara007Bond ben dün markete gittim yıgmışlar bir sürüydü sleppy ve önlem ozellikle dolu dolu😚
GiybetReis Nilara007Bond canım migros sanal markette var şimdi baktım senin için. İzmirdeyim bende. 4 numara indirimde.
_BirAnne Nilara007Bond evet bende bulamadım bursada özdilekten avantaj paket alıyordum hep mecbur bi numara büyük aldım zam yapacaklar muhtemelen geçen haftada şeker bulamamıştım 😒
irva Nilara007Bond Bende stok yapmıştım azaldı dedim bakayım.Bedenler çok az yok denecek kadar az.Ayrıca kalanlarda adeti az olanlar.Yeni yıl yaklaşıyor malum bez ve mama fiyatları da uçar şimdi.