lilosbebek Mavilimorcicek geçen sene yürümüyordu ayaklı aldım defactodan bu sene hm den aldım ayaksız biraz büyük kalıbı seneyede giyebilir rahat yürüyor hareket ediyor
BKumsal Mavilimorcicek Astronot mont almak yerine kalın ve popoyu kaplayacak bir kaban alsanız daha iyi olur bence. Bu sefer terliyorlar daha çok hasta oluyorlar.
Noname21 Mavilimorcicek ben e bebekten gecen sene aldim kullanıyorum hala. Birde normal mont aldim ama genelde tulumu giyiyor rahat bence. Hemde altına kat kat giydirmek gerekmiyor.
Woody Mavilimorcicek astronot rahat olmuyormus. Ben yagmur/kar pant. Aldim su geçirmez. Üstüne de mont
Mavilimorcicek Woody salopet şeklinde oluyor onlar dimi oda.olabilir evet yürümedi sikintinolur diye bende tereddüt ediyorum acikcasinmontla bile zor yuruyo
elifineylulu Mavilimorcicek Kizim 3 gün sonra 16 aylık olacak yürüdüğü için astronot mont almadım zor olacağını düşünüyorum normal mont aldım bir yerlere giderken de alttan külotlu çorap giydiriyorum zaten Araba ile gidip geldiğimiz için sorun olmuyor gerek duyarsam battaniye alıyorum
Mavilimorcicek elifineylulu ben dışarda parkta yürüyüş te kullanmak için istiyorum kisin da sokaktan mahrum kalsın istemiyorum ondan bu üşümesin arayislarim😁
Yagmuralmila Mavilimorcicek ben astronot almadım ya .. takım olarak mont aldım alttli üstlü .. mesala etek için kilotlu çorap giydirsemde gideceğim yere kadar montun alt kısmını da giydiriyorum sıcacık tutuyor alt üst içi pamuklu dışı yağmurluk .. bildiğin bebeğim yaz havasında dolaşıyor gibi.. biraz pahalliydi ama değmiş gerçekten .. 😊
Eymenegeli Bende kullanıyorum cok rahat bence kat kat giydirmiyosunuz hemend ustune giydir cik cok guzel pamuk gibi icinde bi tikda buyuk aldinmi icinde bahtaniye gibi sarmaliyor 😂🤭 memnunum ben
Eymenegeli Mavilimorcicek aynen valahi cok guzel ne bi cekete ne bi yelege ne bi bahtaniyeyey gerek duyuyor insan cok rahat 🤭
elifineylulu Mavilimorcicek üşümez ki canim bebeklerin Vücut ısısı bizden çok oluyor külotlu çorap ile giydir altını onla parktada oynayamaz
lilosbebek Mavilimorcicek 18 aylık 1 buçuk 2 yaş aldım büyük oldu resim yüklemeyi bilmiyorum astronot mont çıkıyor hemen kahve rengi bi mont 349 TL fiyatı var öyle bakabilirsiniz belki
Yagmuralmila Mavilimorcicek aslında adını unuttum mağazanın bebek mağazası gezerken tesadüf gördüm internette vardır ama . 190 liraya aldık biz 😊