Motheruykusuz24 Kızlar 36 günlük bebeğim var hiç kahve içmedim sabahları filtre kahve rutinim vardı artık bebeğe zarar verir diye bıraktım onu da ama canım çok istiyor bir bardak içebilir miyim ? Uykusuzluk yapma durumu olur mu bebekte doktora soramıyorum şuanda
Mom4565 Motheruykusuz24 tabi icebilirsin bebege ne zarari olcak dogum yaptim hemsireler getirdi dk basi kahve ozellikle kahfaltida icirdiler 😊
Yigitiminannesi Motheruykusuz24 hiç birşey olmaz özellikle sezeryan dogim’dan.sonra nescafe sade için diyorlar
tubasd Motheruykusuz24 cok caniniz istiyorsa yarim bardak icebilirsiniz filtre biraz yogun oluyor sutunuzden gecermi bilmiyorum yarim bardakla deneyin isterseniz
Srnsrnsrn Motheruykusuz24 iç yA bişey olmaz ben her gün içiyorum önceden bir tek Türk kahvesi içiyordum artık filtre kahve de içiyorum 8 aylık oldu oğlum
Motheruykusuz24 Mom4565 bebekte uykusuzluk yapar mı diye tereddüt ettim kafein olduğu için annelik çok zor her şeyden mahrum gibi hissediyorum kendimi bir türlü lohusalık kafasından çıkamadım 4 gün sonra 40 ı çıkacak ama bence hiç bir değişiklik olmayacak hayatımızda 🤦🏻♀️
Nursena0606 Motheruykusuz24 düzenli kafein alımı bebeği huzursuz edebilir. Kafeinsiz kahvelerden alıp içebilirsiniz. 😊
Motheruykusuz24 baharberkay Adayildiz Deletedmom00881 Aryadeniz Nursena0606 çok teşekkür ederim önerileriniz için 1 bardak içiverdim bu sabah bebeğim koala gibi bana yapışık yaşıyor o yüzden herşeyim bitti. Tuvalete bile gidemiyorum. Kahve içmek bir lüks gibi geldi 😬 geçecek bu günler inşallah 🥺
Aryadeniz Motheruykusuz24 kafein tuketiminin sinirli miktarda olmasi gerektigini biliyorum canim. Cok tuketildiginde bebekte uykusuzluk huysuzluk yapabilecegini okumustum.o miktari asmassan sorun olacagini dusunmuyorum.gunluk max tuketmen gereken kafein miktarini ve filtre kahvedeki kafein miktarinin ne oldugunu bilmen lazim.
Adayildiz Motheruykusuz24 bende sezeryandan çıkınca filtre kahve getirmişlerdi ilk arada bı iç bende içtim hicbisey değişmedi bişey olmaz yani bebisi uyut bı kahve yap iç mis gibi
baharberkay Motheruykusuz24 Bişey olmaz canım ama istersen kafeinsiz kahveler var onlara da bakabilirsn
Aryadeniz Motheruykusuz24 sling kullanmayi dene cok rahat ediyorsun ben baya rahatlamistim emzirebiliyosunda hem 😅👍